Στ. Θεοδωράκης: Σχέδιο υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ το σχέδιο «Καλογρίτσας TV»

Το σχέδιο για την «Καλογρίτσας TV» δεν ήταν της οικογένειας Καλογρίτσα, αλλά συγκεκριμένων υπουργών και κομματικών δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι «τα θαλασσοδάνεια, είναι ένα παλιό κόλπο όλων των κομμάτων εξουσίας. «Ενισχύουμε κάποιους εργολάβους για να μας ενισχύσουν, να μας χρηματοδοτήσουν δηλαδή, και αυτοί στη συνέχεια». Και ο ΣΥΡΙΖΑ ως το καλύτερο παιδί του παλιού συστήματος, κάνει το ίδιο πράγμα. Δίνει λεφτά, πολλά εκατομμύρια στους δικούς του εργολάβους».
Απαιτούμε το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για τη χρηματοδότηση της Τράπεζας Αττικής σε διάφορους εργολάβους να έρθει στη Βουλή, συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Όμως το σχέδιο για την «Καλογρίτσας TV» δεν ήταν της οικογένειας Καλογρίτσα.
Η ιδέα και το σχέδιο ήταν συγκεκριμένων υπουργών και συγκεκριμένων κομματικών δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ. Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν και οι αποκαλύψεις, αν και πιστεύω ότι η οικογένεια Καλογρίτσα πιεζόμενη από τις εξελίξεις θα αποκαλύψει άμεσα ποιοι την ενέπλεξαν σε αυτή την κωμική ιστορία τηλεόρασης».

Δίνει λίστα με πάνω από 8 εκατ. έξοδα της Κυβέρνησης
Εξάλλου, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, εξαπολύει επίθεση στην Κυβέρνηση με… αριθμούς.
Όπως λέει ο κ. Θεοδωράκης το κομματικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει στοιχίσει πάνω από 8 εκατομμύρια, δίνοντας μία αναλυτική λίστα. Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:
Και για όποιον συνεχίζει να αναρωτιέται «πόσο επιτέλους μας στοιχίζει το κομματικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» τους ενημερώνουμε:
2.408.000€ για τη Γραμματεία Πρωθυπουργού,
1.711.000€ για τη Γραμματεία Συντονισμού,
1.601.000€ για τη Γραμματεία της Κυβέρνησης,
1.600.000€ για την υπό σύσταση Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής.
Συνολικά 7.320.000€ και άλλα 1.534.000€ για τους υπουργούς του Μαξίμου, ήτοι: 342.000€ για το γραφείο του κ. Φλαμπουράρη,
315.000€ για το γραφείο της κ. Γεροβασίλη,
274.000€ για το γραφείο του κ. Παππά,
229.000€ για το γραφείο του κ. Κουίκ,
Και 374.000€ για το γραφείο του κ. Δραγασάκη. «Λεφτά για τα δικά μας παιδιά πάντα υπάρχουν».

typosthes.gr-Politiki

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: