Square Neck: Mία τάση από τη βικτωριανή εποχή ήρθε φέτος για να μείνει

Square Neck: Mία τάση από τη βικτωριανή εποχή ήρθε φέτος για να μείνει

Και θα την λατρέψουν όλα τα κορίτσια που αγαπούν τα καθωσπρέπει looks.

Πρόπερσι χειμώνα οι off-the-shoulder μπλούζες «είχαν τη στιγμή τους», παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας. Πέρυσι οι τάσεις της μόδας σε ό,τι αφορά την γκαρνταρόμπα μας ήταν ελαφρώς διαφορετικές με τους Οίκους Carolina Hererra, Zimmermann και Kate Spade New York, να μας παρουσιάζουν έναν νέο τύπο «ντεκολτέ» που δεν είναι ούτε στρογγυλή λαιμόκοψη, ούτε βαθύ cleavage, ούτε απλά έξωμη. Ήταν μία ασύμμετρη εκδοχή που αφήνει ακάλυπτο τον ώμο σου ή ένα από τα δύο κόκκαλα του στέρνου σου, χωρίς όμως να είναι σαφώς προκαθορισμένο το κόψιμό της, γνωστό και ως «ασύμμετρο ντεκολτέ».

Φέτος τα φορέματα και τα top μας αναμένεται να έχουν μία δόση παλιομοδίτικου ρομαντισμού και καθωσπρεπισμού καθώς το πιο hot «κόψιμο» για το 2020 είναι το «square neck» (aka «τετράγωνο ντεκολτέ») και μας κάνει να βλέπουμε με παραπάνω –ενδυματολογικές- ανησυχίες ταινίες όπως το «The Favorite» του Γιώργου Λάνθιμου.

Τα ρούχα με αυτού του στυλ την λαιμόκοψη είναι «σοβαρά» και εκλεπτυσμένα χωρίς να προσπαθήσουν καθόλου. Τι εννοούμε με αυτό; Όσο κοντό, πολύχρωμο και ογκώδες και αν είναι ένα φόρεμα με τετράγωνο ντεκολτέ, φαίνεται girly και αποπνέει μία «συστολή» όταν το φορέσουμε. Άρα, τα κομμάτια με αυτό το στοιχείο είναι ιδανικά αν θες να κάνεις πιο τολμηρές κινήσεις στο styling (να «παίξεις» με mini bags και chunky ψηλοτάκουνα) και φοβάσαι μήπως το τελικό αποτέλεσμα είναι υπερβολικό. Μπορούμε να σε βεβαιώσουμε για το αντίθετο!
 «The Supermodels»: Ένα ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει φως στη ζωή των top models της δεκαετίας του ’90

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: