Σπύρος Μισθός: Η συγκινητική εξομολόγηση της τελευταίας συντρόφου του για τη μάχη του ηθοποιού με τον καρκίνο και την πνευμονία

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μισθός, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Το πρωί της Δευτέρας, η τελευταία σύντροφος του Σπύρου Μισθού μίλησε στην εκπομπή «T-Live».

«Το γεγονός με την υγεία του ήταν από τον Αύγουστο που τον είχε φέρει εδώ (στην Πάτρα). Λόγω της εργασίας μου δεν μπορούσα να είμαι στην Αθήνα και να είμαι πολλές ώρες μαζί του και να είμαι δίπλα του. Γι’ αυτό και τον ανέλαβαν οι γιατροί εδώ.

Τους μήνες που διανύσαμε μαζί, διαπιστώσαμε ότι δεν είχε ένταση στη φωνή του και κάναμε μια σειρά εξετάσεων στην Πάτρα. Σε αυτό το διάστημα διαγνώστηκε καρκίνος στις φωνητικές χορδές. Αμέσως μπήκαμε στη διαδικασία να χειρουργηθεί και να ακολουθήσει τις θεραπείες του άμεσα.

Όλα πήγαν καλά, ανταποκρινόταν σε κάθε θεραπεία. Ήταν 30 ακτινοβολίες και 6 χημειοθεραπείες με ανθρώπους δίπλα του που τον πρόσεχαν πολύ. Στις 20 ακτινοβολίες διαπιστώθηκε ότι η νόσος δεν υπήρχε πια, απλά έπρεπε να τελειώσουμε τις θεραπείες σωστά» ανέφερε η σύντροφός του, Γιώτα.

Η τελευταία σύντροφος του εξομολογήθηκε επίσης ότι οι ακτινοβολίες δεν επέτρεψαν στην αρχή στον ηθοποιό να μπορεί να τρώει με αποτέλεσμα να χάσει κάποιο βάρος.

Στις 20 ημέρες, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς βαριάς μορφής πνευμονία, και μετά από κάποιες εξετάσεις διασωληνώθηκε.

Επίσης, η σύντροφος του Σπύρου Μισθού είπε ότι τα παιδιά του ήταν μαζί του και ότι όταν περνούσε όλη αυτή η περιπέτεια θα ετοίμαζαν τον γάμο τους.

«Αν λάτρεψα κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο ήταν η αγάπη και η φροντίδα που έδινε για τα παιδιά του» είπε η κ. Γιώτα.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: