Σπυριδούλα: «Ο σύντροφός μου έχει υποστεί σοκ. Μαζί με μένα έχει πάρει η μπάλα και τον Αποστόλη» (video)

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του «MasterChef 3» συνάντησε η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι το Βόλο και το Πήλιο για να συζητήσει με τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία είπε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»:
«Ημερομηνία γάμου δεν υπάρχει ακόμη. Αναβάλαμε τον γάμο με τον σύντροφό μου γιατί το παιχνίδι τράβηξε πολύ και δεν ήμουν έξω να «τρέξω» τις ετοιμασίες και ο Αποστόλης πανικοβλήθηκε λίγο… Με το που ξαναείδα τον Αποστόλη, ήταν σαν να με είχε αφήσει στο σπίτι πριν μισή ώρα και ήρθε και με πήρε.
Ο Αποστόλης καμαρώνει και είναι πολύ περήφανος που με έχει δει στην τηλεόραση, αλλά,  επίσης, έχει υποστεί κι εκείνος ένα σοκ! Έχουν «πολεμήσει» και τον Αποστόλη. Μαζί με μένα έχει «πάρει η μπάλα» και τον Αποστόλη…
Ο Αποστόλης το αντιμετώπισε με ψυχραιμία. Του είχα πει από πριν ότι μπορεί να είμαι η πιο αγαπητή ή η πιο μισητή παίκτρια στο παιχνίδι και πώς πρέπει να έχει μία στάση ουδέτερη, χωρίς να ασχοληθεί με τηλεόραση μέχρι να βγω. Ασχολήθηκε όμως, όχι επειδή με παράκουσε, αλλά επειδή απηύδησε και κάπου έπρεπε να τα πει. 
Όταν βγήκα ο Αποστόλης μου είπε ότι όταν είδε το trailer του επεισοδίου με την Εύα και την καρέκλα δεν το πίστευε… Εγώ τώρα να του πω τι; Δεν ήταν τόσο κακό όσο φάνηκε. Εγώ, αν δεν με ήξερα και έβλεπα αυτό το κομμάτι, θα στράβωνα με αυτή την κοπέλα στην τηλεόραση. Δεν είμαι κακότροπη. Ζητάω συγγνώμη εάν πρόσβαλα κάποιον στο προσωπικό κομμάτι».

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: