Σπυράκη: Μοναδικός στόχος Τσίπρα – Καμμένου είναι η παραμονή τους στην εξουσία

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, ανέφερε πως “ό,τι κάνουν ο κύριος Τσίπρας με τον κύριο Καμμένο δεν έχει καμία σημασία, γιατί ο μοναδικός στόχος που έχουν είναι η παραμονή τους στην εξουσία”.

“Ο κ. Καμμένος θυμώνει και ξεθυμώνει μπροστά στην ανάγκη του να μείνει γατζωμένος στην καρέκλα του και να έχει ασυλία”, υπογράμμισε ακόμα η κα. Σπυράκη.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι είναι απαραίτητο οι επιχειρηματίες να συνομιλούν με την κυβέρνηση για να γνωρίζουν το επενδυτικό πλαίσιο και τόνισε ότι υπάρχει εκλεκτική συγγένεια και κάποιοι επιχειρηματίες λειτουργούν με βάση εντολές της κυβέρνησης.

Όσον αφορά στην προκλητική στάση της Άγκυρας, η κα. Σπυράκη δήλωσε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε μία στιβαρή εθνική ηγεσία απέναντι στην κλιμακούμενη οξύτητα που προκαλεί η Τουρκία, καταφεύγει σε πειρατικές συμπεριφορές, καταφεύγει σε συμπεριφορές που δείχνουν πρόθεση να αλλάξει το status quo στο Αιγαίο».

«Απέναντι σε αυτό εμείς, η Νέα Δημοκρατία, ζητάμε υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως υπενθυμίζουμε ότι δεν θα πρέπει να υποτιμούμε περιστατικά σαν αυτό της σύλληψης των δύο αξιωματικών μας. Δεν πρόκειται για σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο μετά από 19 ημέρες. Οι άνθρωποι είναι στις φυλακές, η κατάσταση περιπλέκεται και είναι σαφές ότι η κυβέρνηση έπρεπε να μην υποτιμήσει αυτό το περιστατικό», είπε ακόμα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: