Σπουδές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με τη συνταγή επιτυχίας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ

H συνταγή της επιτυχίας για μια καριέρα με μέλλον στον τομέα της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής φέρει την υπογραφή του ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Επίλεξε για τις σπουδές σου την πρώτη Σχολή στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάκτησε τον κόσμο της εστίασης με τις εξειδικευμένες θεωρητικές και εργαστηριακές σου γνώσεις.

Ο δημοφιλής chef Γιάννης Αποστολάκης, με πλούσια εμπειρία σε μεγάλα εστιατόρια και αρθρογραφία σε γνωστά περιοδικά γαστρονομίας, ηγείται ως σύμβουλος σπουδών του τομέα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ.

Με γνώμονα τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων επαγγελματιών που ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες ικανότητες τους στην αγορά εργασίας, ο γνωστός σεφ προετοιμάζει τους αυριανούς μάγειρες και ζαχαροπλάστες στα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της Σχολής.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα, εκπαιδεύονται σε σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, όμοιες με αυτές μεγάλων επισιτιστικών μονάδων προκειμένου να αποκτήσουν από νωρίς ρεαλιστική εικόνα της αγοράς.

Μόνο στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, η πρώτη και μοναδική σχολή vegan μαγειρικής στην Ευρώπη, έγινε πραγματικότητα, ακολουθώντας την Νο1 τάση στον χώρο της γαστρονομίας.

Ο διεθνώς καταξιωμένος vegan chef Νίκος Γαϊτάνος και οι συνεργάτες του μυούν τους σπουδαστές στο vegan cooking, έχοντας ήδη εξασφαλίσει για αυτούς μια θέση σε κάποιο από τα πολυάριθμα πλέον vegan εστιατόρια στην Ελλάδα.

Για ποιους άλλους λόγους να επιλέξει κανείς το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στον τομέα της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής;

- Δωρεάν όλα τα υλικά του εργαστηριού που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των σπουδών. Πρόκειται για μια αποκλειστική παροχή του ΙΕΚ, η οποία το διαφοροποιεί στο σύνολο των υπολοίπων εκπαιδευτηρίων.

- Εξειδικευμένος εξοπλισμός ζαχαροπλαστικής.

- Αμειβόμενη εποχιακή πρακτική άσκηση στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΣΒΙΕ αποκτούν μοναδικές μαθησιακές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης, οι οποίες αποτελούν σημαντικό επαγγελματικό εφόδιο.

- Διοργάνωση ανά τακτά διαστήματα διαγωνισμών μαγειρικής και σεμιναρίων με θέματα όπως food science, σεμινάριο σοκολάταs, μοριακή γαστρονομία, διακοσμητική ζαχαροπλαστική κ.λπ.

- Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο των οποίων οι σπουδαστές συνοδεία των καθηγητών τους, μετέχουν σε ασκήσεις γευσιγνωσίας.

- Συμμετοχή σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, παρασκευάζοντας γεύματα για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (πχ Κιβωτός του Κόσμου, Χαμόγελο του Παιδιού, κα).

Find us on:

ieksvie

ieksvie

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

210 32.32.323

[email protected]

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: