Spice World 2019: Τα looks των Spice Girls στην περιοδεία είναι μια ωδή στο iconic στιλ του γυναικείου γκρουπ

Η καθεμία με τον δικό της χαρακτήρα, η «Baby Spice», η «Scary Spice», η «Sporty», «Posh», «Ginger», τα looks των πέντε γυναικών από το βιντεοκλίπ εξέφραζαν το στιλ του κάθε Spice Girl. Σαν αγοροκόριτσο, βέβαια η αγαπημένη μου ήταν πάντα η Melanie C που με την αθλητική φόρμα και αθλητικό crop top μου είχε κλέψει την καρδιά για το στιλ και τον αβυσσαλέο χαρακτήρα της.

Διάβασε ακόμη:

Αυτές τις εμβληματικές εμφανίσεις των γυναικών αυτών που αποτέλεσαν πολιτιστικό φαινόμενο στην ποπ κουλτούρα του ’90 και των 2000s κατάφεραν ν” απολαύσουν από κοντά χιλιάδες Ευρωπαίοι φαν των Spice Girls. Το διάσημο γυναικείο γκρουπ, sans Victoria Beckham, επανασυνδέθηκε, διοργανώνοντας συναυλίες σε όλο τον κόσμο, με αφορμή την περιοδεία «Spice World 2019″. Μέσα από τα social media, λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία ν” απολαύσουμε τις γυναίκες αυτές και πάλι στη σκηνή και φυσικά να δούμε τα ρούχα που φοράνε στην πολυπόθητη περιοδεία.

Δες ακόμη:

Επιλέγοντας εμφανίσεις που ήταν βασισμένα στο στιλ του κάθε Spice Girl, τα ρούχα των γυναικών, ως τώρα, έχουν ένα κοινό: πολύ glam. Τα περισσότερα outfits χαρακτηρίζονται απ” αυτό το στοιχείο και περιλαμβάνουν δημιουργίες με παγιέτες και λαμπερά στολίδια αποδίδοντας ένα «wow» effect στις εμφανίσεις τους. Σαν performers που είναι όμως, το περιμέναμε. Θέλοντας να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό show, το ίδιο vibe εξέπεμπαν και τα σύνολα των Spice Girls στη σκηνή. Το γκρουπ σε κάθε συναυλία αλλάζει outfits, προσφέροντας κάθε φορά και κάτι διαφορετικό. Απ” όσα έχουμε δει ως τώρα εμείς ξεχωρίσαμε τα παρακάτω:

Look #1: Τα metallics σύνολα, η απόλυτη συνοχή

Επιλέγοντας χρυσές και ασημί αποχρώσεις, τα 4 αυτά σύνολα των Spice Girls «επικοινωνούσαν» μεταξύ τους απόλυτα. Η Geri Halliwell με χρυσό φόρεμα, η Emma Bunton με ένα μίνι σε ασημί χρώμα, η Melanie C με αθλητικού ύφους σύνολο σε γκρι-μαύρη απόχρωση με παγιέτες και η Melanie B με σορτς, crop τοπ και ψηλές, χρυσές μπότες, όλα τα looks είχαν έντονο το glam στοιχείο.

Look #2: Τα εμπνευσμένα από το στιλ κάθε Spice Girl looks

Αν και τα σύνολα των Spice Girls σε αυτή τη συναυλία δεν έχουν συνοχή μεταξύ τους, έχουν ξεκάθαρα vibes από το στιλ της κάθε Spice Girl. Κάθε look ήταν μια ωδή στον χαρακτήρα της κάθε Spice, με την Emma B. να επιλέγει ένα φούξια μίνι φόρεμα με μακριά ουρά, η Melanie B μια σeξι ολόσωμη φόρμα, η Melanie C με ένα τιρκουάζ σύνολο που θύμιζε κοστούμι κάποιας σούπερ ηρωίδας, ενώ η Geri Halliwell έκανε την παρουσίαση της αισθητή με μια τουαλέτα στα χρώματα του μπλε και του πορτοκαλί. 

Διάβασε ακόμη:

Look #3: Η ωδή στο Wannabe

Η μεγαλύτερη στιγμή από τις συναυλίες τους ως τώρα (από ενδυματολογικής άποψης τουλάχιστον) ήταν φυσικά, όταν εμφανίστηκαν με τα iconic looks από το «Wannabe» βιντεοκλίπ. Σε μια πιο αναβαθμισμένη εκδοχή, οι Spice Girls δε γινόταν να μη φορέσουν τα σύνολα που τις πρόσφεραν την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που έχουν σήμερα.

 

Η Ginger Spice με το ίδιο ακριβώς φόρεμα από το βίντεο, και οι υπόλοιπες γυναίκες με σύνολα εμπνευσμένα από τις εμβληματικές εμφανίσεις του κλιπ, που διέφεραν λίγο στις σιλουέτες, μας ταξίδεψαν στις μέρες που έπρεπε να περιμένουμε με τις ώρες μπροστά από την τηλεόραση για να δούμε το αγαπημένο μας βίντεο. Τώρα το εν λόγω βίντεοκλιπ έχει πάνω από 400 εκατομμύρια views στο YouTube. Οι εποχές μπορεί να έχουν αλλάξει, το στιλ των Spice Girls όμως παραμένει το ίδιο iconic.

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/timmsy

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: