Σπαραγμός και θλίψη για τον Γιάννη Τότσικα. Σε κατάσταση σοκ ο γιος του Αποστόλης

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τότσικας, πατέρας του επίσης ηθοποιού Αποστόλη, πέθανε στη Λάρισα. Δάκρυα και θλίψη για συγγενείς και φίλους του…

Αισθήματα θλίψης στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας και οδύνης σε συγγενείς και φίλους του στη Λάρισα, σκόρπισε ο θάνατος του ηθοποιού Γιάννη Τότσικα. Με μακρά πορεία σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση ο Γιάννης Τότσικας άφησε ευδιάκριτο το στίγμα του.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην γενέτειρά του Νίκαια, όπου είχε επιστρέψει τα τελευταία χρόνια και κατοικούσε μόνιμα, ενώ μόλις πριν από δύο εβδομάδες η Κινηματογραφική Λέσχη της περιοχής τον είχε τιμήσει για το έργο του.

Ο ίδιος, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, δεν είχε καταφέρει να παραστεί, όμως ήταν εκεί η σύζυγος και τα τρία του παιδιά η Κατερίνα, ο Θανάσης και ο Αποστόλης. Η κηδεία του Γιάννη Τότσικα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 5.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Νίκαια.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Τότσικας

Γεννήθηκε στη Νίκαια και έγινε γνωστός για τη συμμετοχή του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του είναι ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην πρώτη ταινία του Θ. Αγγελόπουλου «Αναπαράσταση».

Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό καλλιτεχνική δράση, ζούσε στη Νίκαια.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, με πρωτοβουλία του δήμου Κιλελέρ, είχε πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσής του, στην οποία έδωσαν το παρών τα παιδιά του. Ήταν πατέρας του γνωστού ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα.

Πηγή: newsit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: