Σπανάκης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υλοποιεί στο ακέραιο αυτά που υποσχέθηκε»

Ο προϋπολογισμός σβήνει την κόκκινη γραμμή του παρελθόντος και αποτυπώνει τη νέα, τη σταθερή, την αναπτυξιακή οικονομική πολιτική αυτής της κυβέρνησης, αφήνοντας πίσω ιδεοληψίες, πειράματα και λαϊκισμούς χωρίς αντίκρισμα, είπε ο ειδικός εισηγητής της ΝΔ, Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης.

Ο νέος προϋπολογισμός, όχι μόνο καλύπτει το δημοσιονομικό κενό που κληρονόμησε η νέα κυβέρνηση για το τρέχον και το επόμενο έτος, 396 εκατ. ευρώ και 1 δισ. ευρώ αντίστοιχα, στις 10 Ιουλίου 2019, αλλά δημιουργεί ταυτόχρονα με την κάλυψη του κενού, τον δημοσιονομικό χώρο για τη σημαντική μείωση των φορολογικών συντελεστών, την αύξηση των δημοσίων επενδύσεων και την πυροδότηση ενός κύκλου οικονομικής προόδου για τα επόμενα χρόνια.

Όλα αυτά είπε ο κ. Σπανάκης, οδηγούν σε έναν βασικό δρόμο: Στον δρόμο της αύξησης του πραγματικού εισοδήματος των ελληνικών νοικοκυριών. Η νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, φέρνει νέες λέξεις στο καθημερινό μας λεξιλόγιο, όπως κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας, εμπιστοσύνη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υλοποιεί στο ακέραιο αυτά που υποσχέθηκε, η αβεβαιότητα φεύγει μέρα με τη μέρα, είπε ο κ. Σπανάκης.

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: