Σπάει ταμεία: Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κόσμημα σε όλο τον κόσμο! Εσύ θα το φορούσες ποτέ;

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, το βραχιόλι Cartier Love είναι το κόσμημα που έχει αναζητηθεί περισσότερο στο Google –με πάνω από 350.000 αναζητήσεις ανά μήνα.

Τα πιο δημοφιλή κοσμήματα στον κόσμο
Η έκθεση – η οποία αναλήφθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται Karus Chains – κατατάσσει το βραχιόλι Cartier στην κορυφή του πίνακα με ένα εντυπωσιακό αριθμό των μηνιαίων αναζητήσεων. Επόμενο στη λίστα είναι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων Tiffany, που ακολουθείται από το κολιέ με καρδιά του ίδιου οίκου και στην τέταρτη θέση, τα σκουλαρίκια από κρύσταλλο Swarovski. 

Δεν μας κάνει ιδιαίτερη έκπληξη ότι το Cartier Love βραχιόλι είναι τόσο περιζήτητο, έχοντας φορεθεί από αρκετές διασημότητες. Η Jennifer Aniston, η Julianne Moore και η Sarah Jessica Parker είναι μερικές μόνο από τις οποίες έχουν εμφανιστεί συχνά φορώντας το αντικείμενο λατρείας. Η Kylie Jenner, με την ολοένα αυξανόμενη επιρροή της στα μέσα, είναι γνωστό ότι φορά όχι ένα, αλλά έξι από τα βραχιόλια πολυτέλειας.

Η έκθεση επίσης κατονομάζει τα κοσμήματα με τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Google. Στην κορυφή της οποίας πρώτη βρίσκεται η Pandora, ακολουθούμενη από την Tiffany, την Swarovski και στη συνέχεια την Cartier.

moda

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: