Σοβαρά προβλήματα στη Λέσβο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

Προβλήματα έχουν προκληθεί στην περιοχή Μεσοτόπου Ερεσού, στη Λέσβο, μετά από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Ο δρόμος της περιοχής μετατράπηκε σε ποτάμι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οδηγοί στο οδόστρωμα.

Μάλιστα, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων, ένα όχημα παρασύρθηκε προς Μεσότοπο και χρειάστηκε η παρέμβαση διερχομένων για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς. Ακόμη ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε και ο αντιδήμαρχος της περιοχής Μιχάλης Ρούσσης, παρασύρθηκε επί της κεντρικής οδού και χρειάστηκε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί.

Επιπλέον, σε λίμνη μετατράπηκε η περιοχή Αφεντέλη της Ερεσού, όπου υπάρχουν και επιχειρήσεις, ενώ κατολίσθηση σημειώθηκε στην περιοχή της Βατουσας και κλειστός σε ορισμένα σημεία είναι ο δρόμος και συγκεκριμένα στο ύψος του βιολογικού. Για το λόγο αυτό κλήθηκαν μηχανήματα του Δήμου Λέσβου για να αποκαταστήσουν τη βατότητα του δρόμου.

Εκτός από την περιοχή της δυτικής Λέσβου, προβλήματα σημειώθηκαν στις Νέες Κυδωνίες και στα Μιστεγνά, αλλά και στο δρόμο Πέτρα προς Μόλυβο και προς Άναξο, στην Εφταλού, και από Μόλυβο προς Βαφειό και Σκάλα Συκαμιάς.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: