Σουφλέ με ψωμί του τοστ ,πατάτα,μπέικον ,& τυρί !!!

ΥΛΙΚΑ

1πακετο μικρο ψωμι του τοστ χωρις κορα
2 κρεμες γαλακτος των 200ml
1 κουπα γαλα
2 αυγα
2 μετριες πατατες βρασμενες
200 γρ μπεικον
300γρ γκουντα
100 γρ σκλ τυρι Δανιας
Αλατι και πιπερι..!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ενα πυρεξ τοποθετησα φετες απο ψωμι και καλυψα ολο τον πατο του πυρεξ Σε ενα μπολ ειχα χτυπησει ελαφρα τα 2 αυγα, εριξα μεσα την κουπα με το γαλα, και τις κρεμες γαλακτος,ανακατεψα καλα και με αυτο εβρεξα με ενα κουταλι τις φετες του τοστ,
ψιλοεκοψα κομματια το μπεικον και το τσιγαρισα λιγο, το εριξα επανω στο ψωμι,ετριψα και τις βρασμενες πατατες με τον τριφτη απο πανω,προσθεσα αρκετο τυρι γκουντα και λιγο απο το σκληρο Δανιας

Τοποθετισα και τις αλλες φετες ψωμιου απο πανω τις εβρεψα και αυτες με το υγρο μειγμα, εριξα το υπολιπα τυρια και μερικα κομματια απο το μπεικον,και τελος εριξα ολο το υγρο μειγμα απο πανω να παει παντου….εψησα σε προθερμασμενο φουρνο για 45 λεπτα μεχρι να ροδισει και να γινει το φαγητο..φουσκωνει παραα πολυ!!

Gogo Samiou – «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: