Σου βρήκαμε το floral φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια από την τελευταία της εμφάνιση στο »Final Four»

Πάμε όμως στο κομμάτι της μόδας που μας αφορά και περισσότερο. Όχι, το είδες το χθεσινό super sexy floral φόρεμά της; Εμείς το είδαμε και το παραείδαμε και έχουμε να σου πούμε πως δε μας πέρασε απαρατήρητο. Για αυτόν τον λόγο ψάξαμε στο instagram του στιλίστα της, και ανακαλύψαμε το brand που επέλεξε.

Η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από το υπέροχο αυτό φόρεμα ονομάζεται και είναι πολωνικής καταγωγής. Με μία γρήγορη ματιά στο eshop της ανακαλύψαμε το μεταξωτό φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια κοστίζει 1.410 ευρώ. Η Ζέτα το συνδύασε με ankle boots για να προσδώσει στο look μία πιο ροκ πινελιά, όμως η αλήθεια είναι πως εμείς θα το προτιμούσαμε με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, είτε σε μαύρη απόχρωση, είτε σε κόκκινο χρώμα για να κάνει έντονη αντίθεση με τα μοβ prints.

Aν σου άρεσε το floral φόρεμα της Μακρυπούλια και θέλεις να υιοθετήσεις το trend, αλλά το πορτοφόλι σου δε σηκώνει αυτό το ποσό, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω πιο οικονομικές επιλογές για κάθε στιλ και περίσταση. Aν πάλι το σηκώνει, .    

 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/zeta_makripoulia_official/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: