Σου βρήκαμε τη φούξια ολόσωμη φόρμα της Μαρίας Ηλιάκη. Mόλις βρήκες το τέλειο ρούχο για γάμο

Διάβασε ακόμη:

Μπαίνεις στο Instagram για inspo. Το μυαλό σου κάπως ασυναίσθητα πάει στο προφίλ της Μαρίας Ηλιάκη. Σου αρέσει το στιλ της, οπότε είναι συχνά αυτός ο λόγος που θα μπεις στο account της. Εκεί βλέπεις «το ρούχο»: τη φούξια ολόσωμη φόρμα της Μαρίας.

Είναι bold και fun απόχρωση, οπότε σου έκανε εντύπωση αμέσως. Don’t worry δεν είσαι η μόνη. Το ίδιο «πάθαμε» κι εμείς. Εκεί, λοιπόν, που αναρωτιόσουν τι να φορέσεις στον γάμο του Αυγούστου, τώρα η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια σου. Έχουμε όμως και καλά νέα. Μπορείς ν” αποκτήσεις κι εσύ το ρούχο αυτό.  Πριν σου πούμε πώς να την αποκτήσεις, λίγα λόγια γιατί αυτό το ρούχο είναι η τέλεια επιλογή για μια περίσταση όπως ένα γάμο.

Δες ακόμη:

Μια φόρμα είναι σούπερ άνετη

Αρχικά, ας μιλήσουμε για τον παράγοντα άνεση, έναν ο οποίος μας απασχολεί πολύ όταν πρόκειται να παρευρεθούμε σε μια περίσταση, όπως ένα γάμο ο οποίος διαρκεί ώρες. Η άνεση παίζει σημαντικό ρόλο και αυτό, γιατί όταν φοράμε ένα ρούχο με το οποίο νιώθουμε άνετα και καλά φορώντας το, το υποστηρίζουμε καλύτερα από ένα που μας κάνει να νιώθουμε άβολα.

Το φούξια χρώμα είναι μια fun απόχρωση

Μια τόσο bold απόχρωση είναι αρκετά fun για μια τέτοια περίσταση. Θα σε «φωτίσει», θα σου προσφέρει glam αισθητική, ενώ με τα κατάλληλα κοσμήματα και αξεσουάρ θα δημιουργήσεις ένα φανταστικό σύνολο, ιδανικό για γάμο. Η Ηλιάκη το έχει συνδυάσει με ένα μαύρο ψάθινο καπέλο για μια πιο απογευματινό, είμαι-στην-παραλία-και-περνάω-τέλεια σύνολο.

Η όλοσωμη φόρμα της Μαρίας Ηλιάκη είναι σε έκπτωση

Βρήκαμε την όμορφη φούξια φόρμα της παρουσιάστρια, μπήκαμε στο e-shop του brand και είναι σε έκπτωση. Παρακάτω μπορείς να την αποκτήσεις κι εσύ.

Οι δικές μας προτάσεις

Αν δεν είσαι φαν του ροζ, αλλά αγαπάς τις έντονες αποχρώσεις, σου βρήκαμε 5 ολόσωμες φόρμες σε bold αποχρώσεις που είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις.

 

 

 

 

Kεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/marakiiliaki/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: