Σου βρήκαμε τα ρούχα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όταν ο καιρός είναι άστατος

Επειδή, λοιπόν, ο άστατος καιρός μπορεί να μας προκαλέσει ενδυματολογική «σύγχυση», εμείς σου λέμε ποια είναι τα 3 key items για να καταπολεμήσεις τα »blues» του ανοιξιάτικου καιρού.

Duster coat

ImaxTree

Τι είναι αυτό; Είναι η ανοιξιάτικη εκδοχή του παλτό. Αυτό το παλτό είναι πιο ελαφρύ και χαλαρό στην γραμμή του. Είναι ιδανικό για να το φορέσεις πάνω από ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο. Έτσι, ούτε θα κρυώνεις πολύ το πρωί, ούτε θα ζεσταίνεσαι παραπάνω απ” όσο πρέπει το μεσημέρι που ο ήλιος είναι πιο καυτός.

Μακριά ρούχα

ImaxTree

Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις να φοράς καλσόν αυτή την περίοδο, μιας και μπορεί να σε κάνει να ζεσταίνεσαι, είναι να προτιμήσεις να φορέσεις μια μακριά φούστα ή ένα μάξι φόρεμα. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα κρυώνεις τόσο ώστε να χρειαστεί να βάλεις καλσόν. Αν κάποιες μέρες κάνει περισσότερο κρύο μπορείς απλά να φορέσεις ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες.

Ανοιχτά παπούτσια

ImaxTree

Άφησε τα πόδια σου λίγο ελεύθερα, φορώντας ανοιχτά παπούτσια, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ακουμπήσουν το νερό της βροχής. Αν πάλι νιώθεις ανασφάλεια να φορέσεις ανοιχτά παπούτσια όταν ο καιρός είναι άστατος, μπορείς πάντα να έχεις στην τσάντα σου ένα ζευγάρι stylish κάλτσες που σε συνδυασμό με τα σανδάλια σου θα αποδώσουν ένα fashion forward σύνολο.

Kεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: