Σου βρήκαμε τα πουά ZARA πέδιλα της Δούκισσας Νομικού που κοστίζουν λιγότερο από 40€

Πέρα από το γεγονός ότι μπορεί να υποστηρίξει ό,τι κι αν φορέσει, η Δούκισσα Νομικού με τις εμφανίσεις της μας παραδίδει πολύτιμα μαθήματα μόδας. Το πρόσφατο look της που είδαμε στο προφίλ της στο Instagram, επιβεβαιώνουν τα λόγια μας.

Διάβασε ακόμη:

Με ένα post στο Instagram, η έγκυος παρουσιάστρια μας υπενθυμίζει ότι το πουά μοτίβο είναι η επιτομή της κομψότητας. Επιλέγοντας ένα πανέμορφο ζευγάρι πουά πέδιλα, το look της Δούκισσας Νομικού καταφέρνει να ξεχωρίσει γι” αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ένα ζευγάρι statement παπούτσια μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο «απλό» σύνολο (αλλά καθόλου βαρετό), στο πιο εντυπωσιακό.

Τα καλά νέα της υπόθεσης: ξέρουμε το brand αλλά και την τιμή των stylish παπουτσιών της Δούκισσας. Η παρουσιάστρια επέλεξε το brand ZARA για να συνθέσει αυτό το look. Αλλά, όπως είπαμε, ήταν τα πουά ΖARA πέδιλα που πρόσφεραν ένα ενδιαφέρον twist στο everyday σύνολό της. Με λιγότερο από 40€ (για την ακρίβεια τα πέδιλα κοστίζουν €39,95) μπορείς να αποκτήσεις και εσύ τα πέδιλα της Δούκισσας, αλλά και να δημιουργήσεις ένα look παρόμοιο με το δικό της.

Δες ακόμη:

Παρακάτω σου βρήκαμε τα πολυπόθητα πέδιλα της σταρ, αλλά και items με τα οποία θα μπορέσεις να υιοθετήσεις κι εσύ το chic ασπρόμαυρο σύνολο της Δούκισσας Νομικού.

Shop the look

Τοπ με διάτρητο σχέδιο και κεντήματα, Ζara

Τζιν cropped flared, Zara

Kεντρική φωτογραφία: ΝDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: