Σου λέμε πώς να πακετάρεις τα ρούχα σου ώστε η βαλίτσα σου να είναι πάντα ελαφριά

Σου λέμε πώς να πακετάρεις τα ρούχα σου ώστε η βαλίτσα σου να είναι πάντα ελαφριά

Ένα από τα μεγαλύτερα, και «άλυτα» στο πέρασμα των χρόνων, πρόβλημα που προκύπτει πριν από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, είναι τα πώς θα χωρέσουμε στην βαλίτσα μας όλα τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ, χωρίς να την «παραγεμίσουμε» και να την κάνουμε τόσο βαριά που να την μεταφέρουμε με δυσκολία. Θα έχεις διαβάσει άπειρα άρθρα για το πώς να διπλώνεις τις πετσέτες σου ώστε να πιάνουν λιγότερο χώρο και πώς να τοποθετείς τα παπούτσια σου ώστε να μην καταλαμβάνουν την μισή βαλίτσα με τον όγκο τους.

Δεν είναι όμως όλα θέμα «τρόπου» αλλά και ποσοτικά. Δεν έχει, δηλαδή, σημασία μόνο το πώς θα βάλεις τα ρούχα μέσα στην τσάντα σου αλλά και το ποια θα είναι «τα τυχερά» που θα σε «συνοδεύσουν» στις διακοπές σου. Η συντάκτρια του site o at Wear, Lauren Eggertsen, αποκάλυψε το τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνει η βαλίτσα, όλων εσάς που ξεκινάει η άδεια σας από μεθαύριο, ώστε να είστε super stylish εκεί που θα πάτε κουβαλώντας τις πιο ελαφριές αποσκευές.

«Όσο δελεαστικό και αν ακούγεται, μην σκεφτείς λεπτό να πάρεις μαζί και τα 10 ζευγάρια καλοκαιρινά παπούτσια που έχεις. Τα 3 είναι υπεραρκετά. Εξοικονόμησε τον επιπλέον χώρο και το βάρος στην αποσκευή σου, και πάρε μαζί κομμάτια που είναι πιο ευπροσάρμοστα. Ρούχα που σου προσφέρουν μια ευελιξία στο πώς να ντυθείς χωρίς να είναι απαραίτητα και βαρετά», λέει η Lauren. «Ορισμένα από τα πιο «εύκολα» και ταυτόχρονα κομψά κομμάτια των διακοπών είναι μια wrap φούστα και ένα off-the-shoulder top. Με τα σωστά αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να κάνεις πολλές statement εμφανίσεις. Επίσης, εγώ προσωπικά, δεν ταξιδεύω ποτέ ένα ζευγάρι vintage Τ-shirt Levis, ένα λευκό μπλουζάκι, πέδιλα με χοντρό, τετράγωνο τακούνι, αθλητικά παπούτσια, πολλά παρεό που το βράδυ μπορώ να φορέσω και ως φούστες, ένα φαρδύ sun dress και ολόσωμα, μονόχρωμα τα οποία μπορείς να βάλεις και σαν κορμάκια)».

Η Eggertsen, τέλος, ανέλυσε με απλά μαθηματικά πώς με 4 παντελόνια και 6 μπλούζες μπορείς να δημιουργήσεις μέχρι και δέκα διαφορετικά σύνολα. Οπότε κράτησε τον αριθμό των αντικειμένων με όγκο (τσάντες-παπούτσια) περιορισμένο και δώσε έμφαση στα πιο ελαφριά κομμάτια-κλειδιά. Καλές διακοπές.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: