Σου έσπασε το κουμπί και είσαι έξω; Πώς θα το φτιάξεις γρήγορα on the spot

Σου έσπασε το κουμπί και είσαι έξω; Πώς θα το φτιάξεις γρήγορα on the spot

Ένα fashion hack που θα σου «λύσει» τα χέρια!

Έχεις ντυθεί. Έχεις ετοιμαστεί. Έχεις φορέσει το ωραίο σου φόρεμα ή εκείνο του πουκάμισο που αναδεικνύει υπέροχα τις αναλογίες σου. Βγαίνεις από το σπίτι και κατευθύνεσαι στο προορισμό σου. Μέχρι εδώ, όλα καλά, ώσπου φτάνεις στο μαγαζί που έχετε κανονίσει και συμβαίνει κάτι απρόοπτο.

Έτσι όπως κάθεσαι και έχεις πιάσει συζήτηση με τη φίλη ή με τον σύντροφό σου, νιώθεις ότι έχει συμβεί κάτι που σε καμία περίπτωση δε θα ήθελες: Ένα από τα κουμπιά έχει σπάσει.

(Photo credits: @sincerelyjules)

Κράτα και αυτό για μετά:

Το fashion hack που θα σώσει το θέμα αν σου σπάσει το κουμπί στο εστιατόριο

Σίγουρα είναι εύκολο να πανικοβληθείς, όμως, συνιστώ ψυχραιμία. Συνήθως, πάντα θα υπάρχει ένα hack σε τέτοιες περιπτώσεις που να σε «σώζει» από δυσάρεστα περιστατικά.

Πες, λοιπόν, ότι πράγματι σπάει το κουμπί. Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνεις είναι να δεις αν το σημείο που συνέβη το «κακό» είναι στα πολύ hot ή αν τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά και μπορείς με πιο περιορισμένες κινήσεις να περιμένεις μέχρι να πας στο σπίτι.

Σε δεύτερο χρόνο, στο Internet κυκλοφορεί ένα πολύ ιδιαίτερο hack που πιθανώς να μην είχες σκεφτεί και το μόνο που χρειάζεται για να μπει σε εφαρμογή είναι ένα twist tie!

«Φεγγίζει» η φούστα; 2 λύσεις που θα σε σώσουν

Πώς θα χρησιμοποιήσεις ένα twist tie

Το twist tie είναι αυτό το μικρό πλαστικό καλωδιάκι που συχνά χρησιμοποιούν για να δέσουν τα μαχαιροπήρουνα στα εστιατόρια. Ακριβώς, λοιπόν, επειδή είναι πολύ πιθανό να το πετύχεις βρισκόμενη έξω, το «How to Do Everything Better» προτείνει και πώς να το κάνεις σύμμαχό σου.

Συνέχισε παρακάτω για τα βήματα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: