Σου αρέσει το vintage shopping; Επένδυσε σε αυτές τις τσάντες για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου

Σου αρέσει το vintage shopping; Επένδυσε σε αυτές τις τσάντες για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου

Για να πετύχεις τις πιο τέλειες ρετρό εμφανίσεις!

Αν θες οι εμφανίσεις σου να είναι μοναδικές και να έχουν χαρακτήρα, τότε πρέπει να επιλέξεις αξεσουάρ που να ολοκληρώνουν την αισθητική σου. Η γενικότερη στροφή της μόδας στο sustainability, την ανακύκλωση ρούχων και το slow fashion, έχουν εκτοξεύσει την αγορά επαναπώλησης πολυτελών ειδών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις vintage τσάντες, οι οποίες είναι η νούμερο ένα επένδυση για τους millennials και τους Gen Z.

Πώς θα ψωνίσεις τα καλύτερα vintage κομμάτια στο διαδίκτυο – όπως και η Rihanna

Η νούμερο ένα προτίμηση των fashion lovers:

Μάλιστα, το επιτυχημένο site μεταπώλησης The RealReal διαπίστωσε ότι οι vintage τσάντες έχουν καλύτερη απόδοση στην αγορά μεταπώλησης σε σύγκριση με τα σύγχρονα αντίστοιχα σχέδια.

Ποια είναι τα μοντέλα στα οποία επενδύουν οι περισσότερες γυναίκες;

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες από τις τσάντες που ξεχωρίζουν είναι αυτά που εμπνεύστηκαν από εμβληματικές προσωπικότητες του χώρου του θεάματος και της μόδας. Για παράδειγμα, η μέση τιμή πώλησης μιας vintage second hand Jackie Gucci τσάντας αυξήθηκε κατά 100% στα 480 δολάρια, ενώ για το μοντέλο Speedy 30 του οίκου Louis Vuitton η μέση τιμή πώλησης αυξήθηκε κατά 30% στα 735 δολάρια από το 2019.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι διαχρονικά κλασσικά κομμάτια, όπως η Chanel Flap bag ή η Constance bags του οίκου Hermès, έχουν μεγάλη ζήτηση. Μάλιστα, ο οίκος Gucci επανακυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο την classic τσάντα της δεκαετίας του ’90 που έκανε διάσημη η πριγκίπισσα Diana. Όλα αυτά δείχνουν ότι τα vintage κομμάτια δεν είναι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον, είναι επίσης μια πολύ καλή επένδυση.

Το πάνω βιντεάκι σου δείχνει πως μπορείς να αποκαταστήσεις μια Vintage Chanel τσάντα

Εάν λοιπόν η μοναδικότητα είναι πολύ σημαντική και για εσένα, σου προτείνω να επενδύσεις στα παρακάτω κομμάτια – θα απογειώσουν το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @therealreal

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: