Σοκαριστικό βίντεο: Άντρας σε ψαροταβέρνα δελέασε με φαγητό γάτα και την κλώτσησε στη θάλασσα

Η παρέα του γελούσε — Στη συνέχεια δημοσίευσε την πράξη του στο Instagram

Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media στο οποίο απεικονίζεται ένας άντρας σε ψαροταβέρνα να δελεάζει με φαγητό μια πεινασμένη γατούλα και στη συνέχεια να κλωτσάει με δύναμη και να τη ρίχνει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στα social media ο άντρας: «πήγε μαζί με την παρέα του σε μία ψαροταβέρνα στην Αιδηψό που τη λένε «Στέλλα». Κορόιδευε το ζώο, έπαιζε με την πείνα του, γέλαγε που το κλώτσησε και το έριξε στην θάλασσα. Η παρέα του ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο να χασκογελάει ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει, μάλιστα αποπειράται αμέσως μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο και στην άλλη γατούλα».

Ο τύπος στο βίντεο που βλέπετε πήγε μαζί με την παρέα του σε μία ψαροταβέρνα στην Αιδηψό που τη λένε «Στέλλα». Στην…

Posted by Σταματίνα Σταματάκου on Sunday, May 1, 2022

Το βίντεο τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται από φιλοζωικές ομάδες και σύμφωνα με αναφορές φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφού το βίντεο δημοσιεύθηκε στο προφίλ του δράστη ο οποίος θέλησε να μοιραστεί την φρικαλέα πράξη του και με τους ακολούθους του.

Να σημειωθεί πως η κακοποίηση ζώου είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης έως και 10 χρόνια ωστόσο ούτε αυτό φαίνεται πως δεν εμπόδισε τον δράστη να πραγματοποιήσει την ανεκδιήγητη αυτή πράξη.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: