Σοκαριστικό: 5χρονη υπνοβατούσε και έπεσε από τον 11ο όροφο ξενοδοχείου (βίντεο)

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες που έρχονται από το ξενοδοχείο «D Varee Jomtien Beach Hotel» με το ατύχημα που είχε ένα 5χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν εκεί με τον πατέρα της, για το reunion των συμμαθητών του.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής, οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν την μικρή να βγαίνει έξω από το δωμάτιό της, χωρίς να μπορεί να ανοίξει την πόρτα. Έτσι, κατεβαίνει στον 11ο όροφο από όπου ξεκινάει το βίντεο, δείχνοντας την να προσπαθεί να ανοίξει κάποιες άλλες πόρτες, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Η μικρούλα ξαφνικά ανεβαίνει το κάγκελο στον διάδρομο και κρεμιέται στο κενό, όπου σε κάποια φάση δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο και πέφτει από ύψος 35 μέτρων.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου έτρεξε στο σημείο και κάλεσε ασθενοφόρο που μετέφερε αμέσως την μικρή στο νοσοκομείο, όπου ήταν σοβαρά τραυματισμένη έχοντας σπάσει το χέρι και το πόδι της. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η μικρή υπνοβατούσε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πατέρας του παιδιού κοιμόταν την ώρα του περιστατικού και δεν αντελήφθη τη μικρή όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι της. Ο πατέρας της είπε στην αστυνομία πως δεν γνώριζε πως η κόρη του υπνοβατεί. «Δεν ξέρω πόση ώρα έλειπε από το δωμάτιο. Με ενημέρωσαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου…» είπε ο πατέρας της.

Δείτε το βίντεο:

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: