Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα του Περιστερίου: Ποιος ο ρόλος του… γιου της οικογένειας;

Ο 28χρονος γιος του ζευγαριού που ξεψύχησε από τα πυρά αγνώστων, οι οποίοι τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλαν στο σπίτι τους στο Περιστέρι, φέρεται να είναι εκείνος που άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους των γονιών του.

Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά νοητικά και ψυχολογικά προβλήματα, πιθανόν να άκουσε τους δράστες να προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα και τους άνοιξε εκείνος.

Μάλιστα η φράση που έλεγε συνέχεια στους αστυνομικούς ο Χρήστος ήταν «Μαμά, μαμά αστυνομικοί, αστυνομικοί».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν λοιπόν ότι ο 28χρονος μέσα στην αφέλεια και την αθωότητα του μυαλού του άνοιξε την πόρτα και μόλις τους είδε με τα όπλα, τους πέρασε για αστυνομικούς και άρχισε να φωνάζει τη μητέρα του.

Τότε οι δράστες πρέπει να τον χτύπησαν στο σαγόνι και μπήκαν μετά στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτέλεσαν τη γυναίκα και πυροβόλησαν τον πατέρα, ο οποίος χθες έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έχουν συλλέξει βίντεο από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων και τα εξετάζουν εξονυχιστικά, προκειμένου να ταιριάξουν χρονικά τις ύποπτες διελεύσεις οχημάτων και υπόπτων.

Το κίνητρο εκτιμάται ότι ήταν η ληστεία και μάλλον κατά τη διάρκειά της συνέβη κάτι αναπάντεχο που προκάλεσε το δολοφονικό ντελίριο του ενός δράστη.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο τα θύματα να αναγνώρισαν κάποιον από τους δράστες ή να προσπάθησαν να αντιδράσουν όταν τους είδαν να κακομεταχειρίζονται το γιο τους.

Τέλος, οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν μια φωτογραφική αναπαράσταση αποτύπωσης των σημείων που βρέθηκαν τα θύματα μέσα στο υπνοδωμάτιο και της θέσης τους και αυτό γιατί το ζεθγάρι μετά την επίθεση βρισκόταν εν ζωή και μεταφέρθηκε από τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Από τα κλιμάκια των εγκληματολογικών εργαστηρίων επίσης έχουν εντοπιστεί πολλά αποτυπώματα και DNA των δραστών στον χώρο του διπλού εγκλήματος και απομένει η ταυτοποίησή τους αν πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

youweekly.gr-Koinwnia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: