Σοκάρει η κατάθεση της φοιτήτριας: Ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε… (εικόνες)

Δόθηκε στη δημοσιότητα η κατάθεση της νεαρής φοιτήτριας, η οποία βασανίστηκε, βιάστηκε και κακοποιήθηκε στα χέρια του 52χρονου ενοίκου του υπογείου της Δάφνης.

Η άτυχη κοπέλα διηγείται πώς η αναζήτηση εργασίας την οδήγησε στο σπίτι του 52χρονου, ο οποίος και την παγίδευσε. Όπως αναφέρει η ίδια, οι γονείς της είχαν αντιρρήσεις, αλλά εκείνη χρειαζόταν τα χρήματα. Μεταξύ άλλων, η φοιτήτρια αναφέρθηκε και στο αίτημα του 52χρονου να κυκλοφορεί στο σπίτι με στράπλες ειδικό φόρεμα για να διακρίνει εκείνος τις κινήσεις, καθώς παρουσιαζόταν ως τυφλός.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, στις αρχές την κρατούσε συνέχεια αναίσθητη για να ξεσπά πάνω της το αρρωστημένο του πάθος. Μιλάει και για την προσπάθειά της να αντισταθεί, η οποία ήταν μάταια λόγω του βάρους του βασανιστή της.

Παράλληλα, σημαντικό στοιχείο για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τα κίνητρα του δράστη είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικές αρχές βρήκαν το κινητό του θύματος απενεργοποιημένο και με βγαλμένη την μπαταρία, πράγμα που δείχνει ότι ο 52χρονος είχε μελετήσει τις κινήσεις του και περίμενε πως σύντομα θα δηλωθεί η εξαφάνιση της 20χρονης και μέσω του κινητού της θα προσπαθήσουν οι Αρχές να εντοπίσουν το θύμα του.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι από την εξερεύνηση του υπολογιστή αλλά και των καμερών που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί εντοπίζουν ίχνη περιηγήσεις στο λεγόμενο “σκοτεινό διαδίκτυο”. Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πιθανότατα σκόπευε να δημοσιοποιήσει το βίντεο του βασανισμού έναντι αμοιβής.

Σημειώνεται ότι στο στόχαστρο της αστυνομίας βρίσκονται οι υποθέσεις τριών άλλων νεαρών γυναικών, οι οποίες ανταποκρίθηκαν σε αγγελία του 52χρονου και ενδέχεται να δέχθηκαν ελαφρά σeξουαλική παρενόχληση, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν γρήγορα την δουλειά.

Δείτε την κατάθεση:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: