Σοκ!! Ταυρομάχος πέθανε με φρικτό τρόπο!! (βίντεο)

Σοκ!! Ταυρομάχος πέθανε με φρικτό τρόπο!! (βίντεο)

Σοκ!! Ταυρομάχος πέθανε με φρικτό τρόπο!! (βίντεο)

Είναι το όγδοο περιστατικό φέτος που ο ταύρος είπε την τελευταία λέξη, όμως παρά τον νεκρό ταυρομάχο, οι διοργανωτές συνέχισαν το πανηγύρι τους σαν να μην συνέβη τίποτα

Το θέμα των ταυρομαχιών φαίνεται να έχει απασχολήσει πολύ φέτος την διεθνή ειδησιογραφία, όχι μόνο για τις πολλές αντιδράσεις που ξεσηκώνει μέσα στην Ισπανία, αλλά και για τον ασυνήθιστα υψηλό αριθμό νεκρών που έχει η φετινή περίοδος.

Μαζί με τον άτυχο νεαρό που παρακολουθούμε το βίντεο, οι νεκροί φέτος έφτασαν τους τέσσερις, σε διάφορες εκδηλώσεις στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες. Ενώ από την αρχή της σαιζόν, υπολογίζονται γύρω στους οκτώ!

Ο 29χρονος Μιγκέλ Ρουίζ Περέζ παίζει με ένα νεαρό ταύρο μαζί με άλλους ταυρομάχους που συμμετέχουν σ’ αυτή την μάλλον εύκολη διαδικασία. Όμως για κακή του τύχη, χάνει την ισορροπία του. Και ο ταύρος, παρά το μικρό της ηλικίας του είναι εξαγριωμένος, και τον στριμώχνει στα κάγκελα, όπου τον εμβόλισε με τα κέρατά του. Ο νεαρός Ισπανός αποσύρεται στα χέρια των φίλων του και οδηγείται στο ασθενοφόρο, όπου εκπνέει πριν φθάσει στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Lerin in Navarra στην Νότια Ισπανία χθες το βράδυ. Και οι εικόνες είναι τόσο σοκαριστικές, που αναγκαστικά μπήκε μωσαϊκό στο βίντεο για να καλυφθεί η κατάσταση του ταυρομάχου. Όσο για τις αρχές, αυτές αποφάσισαν να μην διακόψουν το πανηγύρι της πόλης, καθώς θα υπήρχε σημαντική απώλεια εσόδων για τις επιχειρήσεις της περιοχής.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: