Σοκ!! Νοσοκόμοι κλοτσούν και χτυπούν αλύπητα ασθενή μέχρι λιποθυμίας!! (βίντεο)

Σοκ!! Νοσοκόμοι κλοτσούν και χτυπούν αλύπητα ασθενή μέχρι λιποθυμίας!! (βίντεο)

Σοκ!! Νοσοκόμοι κλοτσούν και χτυπούν αλύπητα ασθενή μέχρι λιποθυμίας!! (βίντεο)

Τρεις νοσοκόμοι όπως φαίνεται στο βίντεο κλοτσούν και χτυπούν αλύπητα με απίστευτη βιαιότητα ασθενή, τον ποδοπατούν μέχρι που λιποθυμάει…

Ο ασθενής , Ζάο Γιανλί, είχε κατηγορηθεί ότι πρόσβαλε την τιμή μιας νοσοκόμας, κάνοντας ένα προκλητικό σχόλιο. Οι συνάδερφοι της αποφάσισαν να εκδικηθούν και μπήκαν στον θάλαμο όπου νοσηλεύεται ο ασθενής. Οι δύο νοσοκόμοι και ένας βοηθός άρχισαν να τον κλωτσάνε με μανία και στην συνέχεια τον τράβηξαν από το κρεβάτι και τον έριξαν στο έδαφος. Συνέχισαν να τον κλωτσάνε με μανία και να τον ποδοπατούν μπροστά στην γενική αδιαφορία των υπόλοιπων προσώπων που βρισκόταν στον θάλαμο. Οι βασανιστές, για να καλύψουν τα ίχνη τους, μετέφεραν τον λιπόθυμο ασθενή στην αίθουσα ψυχαγωγίας των ασθενών και τον άφησαν σε μια καρέκλα.

Τα φρικιαστικά γεγονότα ήρθαν στην επιφάνεια μετά την καταγγελία του Τσένγκ, αδερφού του ασθενή. Οταν πήγε να δει τον αδερφό του, οι νοσοκόμοι του είπαν ότι είναι στην αίθουσα ψυχαγωγίας και βλέπει τηλεόραση. Εκεί, ο Τσένγκ είδε τον αδερφό του να βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και αποφάσισε να τον μεταφέρει στο τοπικό νοσοκομείο. Ο Ζαο βρίσκεται στην εντατική και οι γιατροί διέγνωσαν ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. Η οικογένεια του, αφου αρνήθηκε την αποζημίωση των 37.000 λιρών που της προσφέρθηκε, κατάθεσε μήνυση εναντίον της ψυχολογικής κλινικής για την κακοποίηση και την έλλειψη παροχής ιατρικής βοήθειας.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: