ΣΟΚ: Νεκρός γνωστός Έλληνας ηθοποιός κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στα Καλάβρυτα

Τραγικό θάνατο βρήκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στα Καλάβρυτα ο ηθοποιός Ηλίας Πετροπουλέας.

Ο Πετροπουλέας (photo gallery), ο οποίος έχει παίξει σε πολλά σήριαλ, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες, ενώ τελευταία πρωταγωνιστεί σε γνωστή διαφήμιση που έχει προκαλέσει αίσθηση, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 72 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν στα Καλάβρυτα, με συνεργείο γυρισμάτων.

Το σενάριο περιελάβανε και πτήσεις με ανεμόπτερα από το όρος Βελιά, οι οποίες πραγματοποιούνταν τις τελευταίες μέρες.

Το πρωί ωστόσο του Σαββάτου, ο Πετροπουλέας, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που θα έπαιρναν μέρος και ανεμοπτεριστές, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έφυγε, χωρίς ποτέ όμως να γυρίσει αφού προδόθηκε από την καρδιά του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο άτυχος ηθοποιός συμμετείχε στην ομάδα των ανεμοπτεριστών και έχασε τις αισθήσεις του αμέσως μετά την προσγείωσή του. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Κλειτορίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Ηλίας Πετροπουλέας έχει παίξει μεταξύ άλλων στα σηριαλ: L.A.P.D, Έχω ένα μυστικό… , Dorian Grey, Όνειρο, Αληθινοί έρωτες, Μη βάζεις στοίχημα, Αν υπήρχες θα σε χώριζα, Καρυωτάκης, Κρυφά μονοπάτια, Λίτσα.com, Μη μου λες αντίο, Μπαμπά μην τρέχεις, Να με προσέχεις, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα και άλλα, ενώ συμμετείχε και στην ταινία «Έτερος εγώ» το 2016.

Πηγή: kalavrytanews.com

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: