Σοκ!! Εκλεψε πόνι και το ΒΙΑΣΕ!! Το γύρισε και βίντεο στο κινητό του…

Σοκ!! Εκλεψε πόνι και το… ΒΙΑΣΕ!! Το γύρισε και βίντεο στο κινητό του…

Σοκ!! Εκλεψε πόνι και το ΒΙΑΣΕ!! Το γύρισε και βίντεο στο κινητό του…

Ο κτηνοβάτης έκλεψε ένα μικρό πόνι το οποίο παρέσυρε σε δασώδη σκοτεινή περιοχή και ακολούθως το βίασε… μάλιστα βιντεογράφησε με κινητό τα κατορθώματα του!

O λόγος για τον Alan Barnfield τον οποίο κάτοικοι στο Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας κατήγγειλλαν στις αρχές, πιστεύοντας ότι έκλεψε δύο άλογα.

Ο άντρας κατηγορείται πως έκανε σeξ με ένα πόνι, αφότου κάτοικοι της περιοχής τον είδαν στις 8 Αυγούστου του 2012 να το απομακρύνει μαζί με ένα ακόμα άλογο σε σκοτεινή δασώδη περιοχή.

Όταν τον εντόπισαν οι αρχές, ήταν ιδρωμένος και είχε έντονη μυρωδιά αλόγου, ενώ στο σακίδιό του βρέθηκαν αρκετά κουτιά αποσμητικού, λευκό καλώδιο, ψεκαστήρας νερού, μεταλλική αλυσίδα σκύλου και δύο μπουκάλια ενεργειακού ποτού.

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε πως βρέθηκε το DNA ενός εκ των δύο αλόγων, του Sky, σε δείγμα που πήραν από τον Alan Barnfield.

Είχε επίσης φωτογραφίες και βίντεο με περιεχόμενο κτηνοβασίας στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ ο ίδιος αρνείται τη σeξουαλική επαφή με το ζώο.

Ο ιδιοκτήτης του πόνι Jodie Walton βρήκε τον Sky σε κατάσταση δυσφορίας την ημέρα μετά τη σeξουαλική κακοποίηση που υπέστη στο νότιο Γιορκσάιρ.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: