Σοφία Παυλίδου: "Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης"

“Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δεν μου πέρασε από το μυαλό στιγμή να μην απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη”, λέει η Σοφία Παυλίδου.

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Σοφία Παυλίδου μίλησε για την εξέλιξη της υποθεσής της με τον Μάνο Παπαγιάννη. «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο, έχει περάσει από τον εισαγγελέα, απλά δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία της δίκης -τώρα με τις πανδημίες δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία.

Πριν από 3 χρόνια δεν ήμουν κάποιο κοριτσάκι μικρό που θα μπορούσε να του κάνει κάποιος κάτι. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δεν μου πέρασε από το μυαλό στιγμή να μην απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», είπε η Σοφία Παυλίδου.

Για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν γι’ αυτό που τους έχει συμβεί. Στην προκειμένη περίπτωση βρεθήκαμε μπροστά σε έναν άνθρωπο που προφανώς έχει πολλά προβλήματα ψυχολογικά και ψυχικά και θα πρέπει να θεραπευτεί. Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να το βγάλουμε όλο αυτό στο φως και να βρει τον δρόμο του. Κι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που γνώριζα, είμαι σε σοκ».

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: