Σοφία Μαργαρίτη: Δεν μπορώ να δουλέψω λόγω του τραυματισμού μου στο Survivor

Ένας σοβαρός τραυματισμός στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου την οδήγησε στο νοσοκομείο και από εκεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η πορεία της Σοφίας Μαργαρίτη στο Survivor έληξε άδοξα καθώς ο τραυματισμός στο πόδι ήταν σοβαρός και δεν της επέτρεπε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Survivor.

Ο τραυματισμός της όμως είναι σοβαρότερος απ’ ότι φάνηκε στις τηλεοπτικές κάμερες και αυτός έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί.

«Εγώ το δήλωσα ευθαρσώς στο Survivor ότι ο λόγος που μπήκα ήταν οικονομικός» ανέφερε η Σοφία Μαργαρίτη σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης.

«Δυστυχώς τραυματίστηκα σοβαρά κι έκανα μία επέμβαση που ούτε μου επιτρέπει να μετακινηθώ. Βγαίνω με πατερίτσες και δεν οδηγώ. Μέχρι τέλος του Ιουνίου θα είμαι έτσι και δεν κάνει να το πατώ καθόλου. Μέχρι Σεπτέμβρη δεν μπορώ να δουλέψω κάπου και να απασχοληθώ» πρόσθεσε στην συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor.

Τέλος, η Σοφία Μαργαρίτη, εξήγησε: «Έσπασα το μεγάλο δάχτυλο σε ένα αγώνισμα. Εκεί μου είχαν βάλει την μπότα γύψο και ταξίδεψα με αυτό. Μετά είχα πόνους, έκανα εξετάσεις και έβαλα μια βίδα στο πόδι μου. Από το Survivor με στήριξε η παραγωγή γιατί δεν θα μπορούσα να αναλάβω αυτό το κόστος. Απλά το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να δουλέψω κάποιο διάστημα».

Πηγή: newsbeast.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: