Social media κατά Μπόρις Τζόνσον και Κάρι: Χρησιμοποίησαν το παιδί τους σαν σκηνικό

Έντονες διαμαρτυρίες για την παρουσία του Γουίλφρεντ στη Σύνοδο της G7 – Πολλοί χρήστες τα βάζουν απευθείας με τον Μπόρις Τζόνσον και τη σύζυγό του, τους οποίους κατηγορούν ότι χρησιμοποίησαν τον γιο τους

Έντονες επικρίσεις αντιμετωπίζει ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι, με την επιλογή τους να παραστούν στη Σύνοδο της G7 στην οποία άλλωστε ήταν και οικοδεσπότες, με τον ενός έτους γιο τους Γουίλφρεντ.

Πολλοί χρήστες των social media δεν κρύβουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την παρουσία του παιδιού και την εμφάνισή του σε πολλές φωτογραφίες -έστω με πλάτη- καθώς όπως λένε, χρησιμοποιήθηκε ως μέρος του σκηνικού. Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι ο μικρός Γουίλφρεντ αποπροσανατόλισε τους παγκόσμιους ηγέτες στην Κορνουάλη.

Πολλοί χρήστες του twitter ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα, όταν είδαν τον μικρό Γουίλφρεντ να βρίσκεται μεταξύ των ηγετών στο μπάρμπεκιου που έγινε το τελευταίο βράδυ, ενώ την πρώτη ημέρα, είχε εμφανιστεί σε κοινή βόλτα της Κάρι Σίμοντς με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, στην παραλία. Ανάμεσα σε αυτούς που έπαιξαν με τον Γουίλφρεντ ήταν και η Μπριζίτ Μακρόν.


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν και κυκλοφόρησαν από την Ντάουνινγκ Στριτ, γεγονός που προκάλεσε ακόμη περισσότερες διαμαρτυρίες. Ακόμη και το γεγονός ότι ήταν επιλογή των Τζόνσον να μην δείξουν το πρόσωπο του παιδιού, μάλλον δεν κατεύνασε τις διαμαρτυρίες.

Ένας χρήστης μάλιστα θεώρησε ότι αυτό είναι το κόλπο των Σάσeξ, που ναι μεν κυκλοφορούν φωτογραφίες τους με τον γιο τους Άρτσι, ωστόσο δεν δείχνουν το πρόσωπό τους. «Είναι χειρότερο από το να δείχνουν τα πρόσωπά τους. Είναι σαν σκηνικό», είπε.



.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: