Smarket.gr – Τα ψώνια σου, στην πόρτα σου!

Σε έναν κόσμο που όλα φαντάζουν δύσκολα, ας κάνουμε τουλάχιστον τα ψώνια μας εύκολη υπόθεση. Αυτή ήταν η σκέψη πίσω από τη δημιουργία του smarket.gr, μίας πλατφόρμας online παραγγελιών super & mini market, που έρχεται να μας λύσει τα χέρια μέσα σε μια δύσκολη περίοδο με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η άλλοτε βόλτα στο σούπερ μάρκετ έχε γίνει τώρα βάσανο, καθώς ο καθένας μας φοβάται μήπως προσβληθεί από τον ιό την ώρα που κάνει τα απαραίτητα ψώνια της εβδομάδας.

Γι’ αυτό το smarket.gr συγκεντρώνει Super & Mini Market, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία και κρεοπωλεία, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα, με ένα κλικ, να κάνει τα ψώνια του εύκολα και απλά, από την ασφάλεια του σπιτιού του.

Η πλατφόρμα ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από λίγες ημέρες και καταστήματα προστίθενται καθημερινά.

Αυτό που πρέπει να κάνεις ως πελάτης είναι να μπεις στο smarket.gr και να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου. Στη συνέχεια έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις το κατάστημα και τα προϊόντα που επιθυμείς, να κάνεις την παραγγελία σου και αυτό ήταν. Τα ψώνια έρχονται στην πόρτα σου.

Αν, βάζοντας τη διεύθυνσή σου, δεν βρεις κάποιο κατάστημα που να εξυπηρετεί, μη απογοητεύεσαι, το πιθανότερο είναι να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Αν, πάλι, έχεις κατάστημα, τώρα μπορείς να εγγραφείς στην πλατφόρμα και να εξυπηρετείς με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες σου. Αφενός δεν θα χάσεις τους τακτικούς πελάτες και αφετέρου θα προσελκύσεις νέους, που θα μπορούν με ένα κλικ να στείλουν την παραγγελία τους.

Μάλιστα, μέχρι τέλος Απριλίου και με πιθανότητα παράτασης όσο διαρκούν τα μέτρα για τον Covid-19, η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι δωρεάν.

Έχετε Super ή Mini Market;

Διαθέστε τώρα τα προϊόντα σας online στους καταναλωτές μέσα από το smarket.gr. Μέχρι το τέλος της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, η εγγραφή στην πλατφόρμα θα είναι εντελώς δωρεάν.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: