Slouchy jeans: Το στυλ που δεν πρέπει με τίποτα να αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα

Το πιο άνετο jeans διεκδικεί και φέτος μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου!

Μετά την πανδημία, όλοι έχουμε καταλάβει πως η μόδα και οι τάσεις έχουν στραφεί στην πρακτικότητα. Στην κατηγορία του casualwear περιλαμβάνονται τα slouchy jeans. Αυτό το fit μπορεί να μην κολακεύει το σώμα σαν τα skinny jeans, είναι όμως πολύ relaxed, cool και στυλάτο.

Πώς να το φορέσεις

Με έμπνευση από τα 90s, τα slouchy jeans μπαίνουν και πάλι στη ζωή μας εκσυγχρονισμένα. Η άνεση και η φαρδιά σιλουέτα τους τα καθιστούν must του χειμώνα, και ιδανικά για όλες τις ώρες. Υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση για το πώς μπορεί να φορέσει κανείς τα slouchy jeans: με τακούνια ή με flats; Και τι ισχύει όσων αφορά τα tops; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για να αναβαθμίσεις το denim σε ένα πιο σοφιστικέ look, πρέπει να το συνδυάσεις με κάτι εφαρμοστό. Άλλοι λένε ότι πρέπει να αγκαλιάσεις το slouchy στυλ και να επιλέξεις ένα chunky πλεκτό συνδυασμένο με αθλητικά παπούτσια, ώστε να πετύχεις εμφανίσεις «I-just-woke-up-like-this».

Slouchy jeans: Το στυλ που δεν πρέπει με τίποτα να αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα

How To: 10 κομψοί τρόποι για να φορέσεις τα jeans σου στο γραφείο

Όπως και τα skinny jeans, φανταζόμαστε ότι ένα τουλάχιστον ζευγάρι slouchy jeans κρύβεται στην ντουλάπα σου. Ωστόσο, επειδή άλλα στυλ έχουν τραβήξει την προσοχή της μόδας (τα straight leg ή τα cropped jean καμπάνα για παράδειγμα), μπορεί να μην ήταν το go-to item σου τον τελευταίο καιρό. Αν σκρολάρεις όμως το feed σου στο Instagram, θα παρατηρήσεις ότι πολλές influencers συνεχίζουν να τα φοράνε. Στην gallery παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες για να σε πείσουμε να βγάλεις από τα συρτάρια της γκαρνταρόμπας τα αγαπημένα σου παντελόνια σε slouchy γραμμή.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @consumencia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wait! Πριν σκεφτείς να πετάξεις το παλιό σου jean μήπως να το επαναχρησιμοποιήσεις;

Weekend mode: 10 τζιν παντελόνια για όλη την ημέρα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: