Slip dress: Τρόποι να το φορέσεις και να το δεις με άλλο μάτι

Υπάρχει λόγος λοιπόν. Ένας απ” αυτούς; Η νοσταλγία που αποδίδουν στα σύνολά μας ρούχα σαν αυτά. Όσοι μεγαλώσαμε στα ’90s, πάντα θα τρέφουμε μια αδυναμία στη μόδα της δεκαετίας, υπενθυμίζοντάς μας την ανεμελιά της εποχής. Ένας εξίσου, σημαντικός άλλος λόγος είναι η grunge και αβίαστα κουλ αισθητική που προσφέρει το φόρεμα αυτό που θυμίζει «κομπινεζόν». Είναι άνετο, σeξι και εύκολα το συνδυάζεις με άλλα ρούχα.

Το «επίκαιρο» look για να μπεις στη λίστα των καλοντυμένων γυναικών

Η τάση των animal print συναντάει την νοσταλγική διάθεση ενός slip dress και το πάντρεμα των δύο είναι απλά ό,τι χρειαζόμαστε από ένα σύνολο. Σέξι, άνετο, κουλ και επίκαιρο. Φόρεσε ένα λεοπάρ slip dress με ένα t-shirt και ένα τσαντάκι μέσης και είσαι έτοιμη.

Το athleisure/edgy σύνολο που θα σε κάνει να το δεις με άλλο μάτι

Αρχικά ένα μάξι slip dress έχει ενδιαφέρον από μόνο του. Με τις περισσότερες γυναίκες να φορούν την μίνι εκδοχή του ρούχου αυτού, εμείς σε λέμε να κάνεις το αντίθετο. Να φορέσεις ένα μακρύ slip dress και να το συνδυάσεις με αθλητικού ύφους ρούχα: ένα puffer κοντό jacket, με ένα bomber μπουφάν και φυσικά να με συμπληρώσεις με ένα ζευγάρι αθλητικά. Ένα look που δε θα περάσει απαρατήρητο.

Τα ξεκάθαρα μίνιμαλ/σeξι vibes

Ένα σατέν slip dress είναι ένα ρούχο που φοριόταν πολύ στα ’90s, οπότε αν ψάχνεις να δώσεις ένα αυθεντικό ύφος στην εμφάνισή σου, ένα τέτοιο φόρεμα είναι το κατάλληλο. Επίσης, είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί, ακόμα κι αν το σατέν ύφασμά του προσφέρει μια ανάλαφρη δόση glam, επιλέγοντας ένα σε ουδέτερη απόχρωση του δίνει έναν πιο μίνιμαλ χαρακτήρα. Συνδυάζοντας το μινιμαλισμό του χρώματος και το sexiness του σατέν, το αποτέλεσμα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η αυθεντικότητα των ’90s που νοσταλγείς τόσο πολύ

ImaxTree

Για το πιο αυθεντικό, ’90s look ενώ φοράς το slip dress, κάνε τα εξής: Επίλεξε ένα σκουρόχρωμο slip dress, συνδύασε με μια λεπτή ζώνη στην μέση και ολοκλήρωσε με τα αγαπημένα σου All Star Converse. Δεν υπάρχει πιο κλασικός ’90s συνδυασμός απ” αυτός.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/cloroom

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: