Slip dress: Τα πιο έξυπνα styling tips για να συνδυάσεις το trending φόρεμα της άνοιξης

Η Victoria Beckham απέδειξε πως το slip dress είναι το πιο elegant passe partout της ντουλάπας μας.

Η ιστορία του slip dress ξεκίνησε ως το κλασικό γυναικείο νυχτικό ή μεσοφόρι. Ήταν, δηλαδή, ένα ρούχο που δεν έπρεπε να φαίνεται και θεωρούνταν αρκετά τολμηρό να το φορέσει μία γυναίκα δημόσια. Όλα αυτά φυσικά άλλαξαν στα αγαπημένα 90s, όταν το slip dress έγινε ένα από τα trending φορέματα της δεκαετίας με stars, όπως η Kate Moss να έχουν ταυτίσει την styling εικόνα τους με τα naked slip dresses.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το nude mini φόρεμα της τηλεοπτικής Carrie Bradshaw στα πρώτα επεισόδια της σειράς; Στο σήμερα και στα ανερχόμενα trends της άνοιξης του 2022, τα slip dresses, θα είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις και πάλι, ένα φόρεμα που στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ από το προσκήνιο, διατηρώντας μία κλασική, θηλυκή κομψότητα.

https://www.instagram.com/p/CYgtPA6D0np

Η Victoria Beckham, μάλιστα, στον χθεσινό γάμο του γιου της Brooklyn Beckham με την Nicola Peltz, διάλεξε ένα maxi slip dress για την λαμπερή βραδιά, που έκανε εντύπωση, αφού ήταν η πλέον απροσδόκητη επιλογή για μία μέλλουσα πεθερά, αποδεικνύοντας πως το minimal, αλλά εντυπωσιακό, slip dress ανήκει στα πιο versatile και πολυμορφικά φορέματα.

Εμείς σου δείχνουμε τους πιο fashion forward συνδυασμούς για να το φορέσεις με στυλ:

1. 90s grunge: Ένα δερμάτινο boxy biker jacket και ένα ζευγάρι μπότες ή chunky loafers θα αποδώσουν φόρο τιμής στην δεκαετία που ανέδειξε τα slip dresses σε απόλυτη τάση. Εναλλακτικά φόρεσε ένα καρό flannel σε oversized γραμμή.

 

 

 

2. Παίξε με τις αντιθέσεις: Το slip dress είναι ένα κατεξοχήν ρομαντικό και θηλυκό κομμάτι, με μαλακό σατέν ύφασμα και λεπτομέρειες από δαντέλα. Έτσι ένα jacket ή ένα ζευγάρι παπούτσια σε edgy style θα κάνει το απαραίτητο contrast.

https://www.instagram.com/p/CSZq_JXiq7z

3. Δώσε βάση στα αξεσουάρ: Το συγκεκριμένο item συγκαταλέγεται στα basics, οπότε ο χώρος να δουλέψεις με τα αξεσουάρ είναι ελεύθερος. Καπέλα, παπούτσια, τσάντες και ένα statement πανωφόρι θα δώσουν στυλ και άποψη ακόμη και στο πιο απλό, satin φόρεμα.

 

 

 

 

4. Με μπλούζα από μέσα: Ένα από τα πιο δημοφιλή styling tricks της άνοιξης, αν δεν θέλεις να πάρεις πανωφόρι, είναι να βάλεις ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι ή πουκάμισο μέσα από το slip dress σου. Ιδανικό!

 

 

 

 

5. Office look tips: Αν θέλεις να αξιοποιήσεις το συγκεκριμένο piece και στο γραφείο, υπάρχει τρόπος. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι casual πότες, ενώ το καθημερινό σας σακάκι θα κατεβάσει τους τόνους και θα το κάνει κατάλληλο και για το επαγγελματικό περιβάλλον.

 

 

 

 

 

moda

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: