Σκύλος βρέθηκε να κολυμπάει 135 μίλια από την κοντινότερη ακτή [φωτο+βίντεο]

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σκυλίτσα βρέθηκε να κολυμπάει 135 μίλια από την κοντινότερη ακτή, αφήνοντας άφωνους τους εργάτες πλατφόρμας πετρελαίου που την αντίκρισαν.

Συγκεκριμένα, οι εργάτες μίας πλατφόρμας πετρελαίου στον κόλπο της Ταϊλάνδης είδαν την Παρασκευή μπροστά τους τη σκυλίτσα. Την ώρα που δούλευαν στις εξωτερικές εγκαταστάσεις, πρόσeξαν πως στην θάλασσα υπήρχε ένα σκυλί που κολυμπούσε και το οποίο έμενε στην επιφάνεια με μεγάλη δυσκολία.

Τότε, το φώναξαν προς την μεριά τους και εκείνο, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες του δυνάμεις, κολύμπησε για να σωθεί. Όταν έφτασε κοντά τους, οι εργάτες του πέταξαν ένα σχοινί και σιγά σιγά κατάφεραν να το ανεβάσουν πάνω στην πλατφόρμα.

Αμέσως, του έδωσαν νερό και τροφή, καθώς ήταν τελείως εξαντλημένο έχοντας χάσει όλα τα υγρά του σώματός του. Λίγη ώρα αργότερα, κατάφερε να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του και στάθηκε στα πόδια του για να περπατήσει.

«Είναι πολύ τυχερό, καθώς αν φυσούσε περισσότερο και τα κύματα ήταν πιο μεγάλα, δεν θα μπορούσαμε να δούμε το κεφάλι του. Έκλαιγε και γάβγιζε καθώς μας πλησίαζε, αλλά μόλις έφτασε στην πλατφόρμα ηρέμησε», είπε ένας από τους εργαζόμενους, ο οποίος σκέφτεται να υιοθετήσει, αν δεν βρεθεί ιδιοκτήτης.

Το σκυλί έμεινε στην πλατφόρμα για δύο ημέρες, μέχρι να το παραλάβει ένα πλοίο και να το πάει σε καταφύγιο ζώων.

Άξιον απορίας είναι πάντως το πως βρέθηκε το σκυλί σε απόσταση 135 μιλιών από την κοντινότερη ακτή.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: