Σκύλος πηγαίνει στη δουλειά μαζί με το αφεντικό του και έχει μάθει να παίρνει την σωστή πόζα

Η σκυλίτσα ενός οδηγού κούριερ έχει πάρει την τέλεια πόζα, βγάζοντας το κεφάλι της έξω από το παράθυρο του φορτηγού καθώς ο ιδιοκτήτης της βγήκε έξω για να μοιράσει τα δέματα.

Η Roxy, το 7χρονο French Mastiff, περνάει τις ημέρες της καθισμένη στο κάθισμα του συνοδηγού του λευκού φορτηγού, ακουμπώντας το παράθυρο με τον αγκώνα της.

Το κυνηγόσκυλο, γνωστό και ως Dogue de Bordeaux, κάνει χαρές σε κάθε άνθρωπο που τη βλέπει, και κάθεται χαμογελαστή στο μπροστινό κάθισμα του οχήματος.

Η Roxy έχει επίσης και μια σελίδα στον ιστότοπο της εταιρείας κούριερ – όπου έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο βολικό σκυλί της Βρετανίας»!

Ο ιδιοκτήτης της, ο Nicky Morris, άρχισε να παίρνει μαζί του τη σκυλίτσα του, επειδή μεγάλωσε πολύ για να μένει στο σπίτι μόνη όλη μέρα – και τώρα η μικρή έχει τη δική της σελίδα στο Twitter!

Ο 51χρονος είπε: “Η Roxy, δεν είναι απλώς ένα κατοικίδιο ζώο, είναι μία διασημότητα που γυρνάει το Λονδίνο και παραδίδει δέματα στους ανθρώπους.”

“Είναι μαζί μας για επτά χρόνια, από τότε που ήταν κουτάβι.”

“Η Roxy έχει γίνει τόσο διάσημη που έχει πλέον το δικό της Twitter και Instagram.”

Η σκυλίτσα έγινε διάσημη από το σέξι ύφος της και από την πόζα με το μπράτσο να στηρίζεται στο παράθυρο.

“Είναι πάντα έτσι χαλαρή στη διαδρομή. Ευτυχώς στο Λονδίνο υπάρχουν πολλά πάρκα, έτσι ώστε να πηγαίνει τις βόλτες της τις ώρες που δεν είναι στο γραφείο ή στο φορτηγάκι,” είπε ο Nicky.

Πηγή: newside.gr

(?)

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: