Σκύλος παριστάνει τον αδέσποτο για να τρώει τζάμπα χάμπουργκερ

Σκύλος παριστάνει τον αδέσποτο για να τρώει τζάμπα χάμπουργκερ

Αυτό το έξυπνο σκυλάκι βρήκε το τέλειο σχέδιο για να του δίνουν μπιφτέκια McDonald που λαχταρούσε τόσο πολύ: απλώς προσποιήθηκε ότι ήταν αδέσποτο και έκανε έκκληση στους συμπονετικούς ανθρώπους.

Τα σκυλιά είναι συχνά οι πρωταγωνιστές των συναισθηματικών, στοχαστικών και αστείων ιστοριών. Η πονηριά τους δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει, και αυτά τα ζώα μπορούν ακόμη και να μας ξεγελάσουν για να επιτύχουν τον στόχο τους, ειδικά όταν υπάρχει τροφή.

Πώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω η λαίμαργη Princess

Όλοι πιθανότατα έχουμε δει σκυλιά να ικετεύουν για φαγητό στο τραπέζι. Αλλά δεν θα περιμένατε ένα σκυλάκι να το κάνει στο δρόμο, εξαπατώντας τους ξένους να του δώσουν το γεύματά τους.

Όσοι ζουν με σκύλο στο σπίτι γνωρίζουν καλά τη λαιμαργία τους. Μπορούν να τρώνε 24 ώρες το 24ωρο και να συνεχίζουν να κάνουν το ζήτουλα για λίγο ακόμα φαΐ. Σε κοιτούν στα μάτια εκλιπαρώντας μια μπουκιά από το φαγητό σου σαν να έχουν να φάνε χρόνια.

Σκαρφίζονται πολλά για να κερδίσουν το φαΐ τους, αλλά η ιστορία της λαίμαργης Princess από την Οκλαχόμα έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Η Betsy Reyes λέει ότι ο σκύλος της Princess (Πριγκίπισσα) το σκάει τα βράδια από το σπίτι, προσποιείται το αδέσποτο και στέκεται έξω από τα McDonald’s εκλιπαρώντας για ένα χάμπουργκερ. Παίρνει το πιο κακομοίρικο ύφος της και «επενδύει» στη φιλοζωία των περαστικών για να κερδίσει το φαΐ της. Η Betsy Reyes ανέβασε στα social media φωτογραφίες του σκύλου της να κάθεται έξω από τη γνωστή αλυσίδα και να περιμένει λίγα ψίχουλα από τους πελάτες. Η Betsy Reyes αποφάσισε να πιάσει την Princess επ’ αυτοφώρω και το κατάφερε.

Στην εικόνα ένας κύριος φαίνεται να ανοίγει το παράθυρο του αυτοκινήτου του και να δίνει χάμπουργκερ στην Princess. Τότε εμφανίζεται η Reyes με το αυτοκίνητό της. Η τετραπέρατη Princess αμέσως αναγνώρισε την «αφεντικίνα» της και άρχισε να κουνάει την ουρά της με χαρά. Αλλά αντί για χάμπουργκερ η Princees βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και πίσω στο σπίτι. Πήρε το μάθημά της ή θα το ξανακάνει;

Τώρα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, αξίζει να αναφερθεί ότι η  παχυσαρκία των κατοικίδιων ζώων είναι πράγματι ένα πραγματικό πρόβλημα για τα σκυλιά , καθώς προκαλεί πολλά προβλήματα υγείας και μειώνει τη διάρκεια ζωής τους, οπότε είναι ίσως καλύτερο να ακούσουμε τον άνθρωπο της πριγκίπισσας και να την βοηθήσουμε να μειώσει το πρόχειρο φαγητό. Όμως, όσον αφορά τις απάτες της, αυτό είναι πολύ χαριτωμένο.

Πηγή : pet-sitting.gr

(?)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: