Σκύλος δάγκωσε 17 μηνών κοριτσάκι – Ο λόγος που το έκανε θα σας συγκινήσει

Ο Khan είναι ένα ντόμπερμαν, το οποίο δεχόταν κακοποίηση από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Η Cathrine, μια γυναίκα από την Αυστραλία, αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Η Catherine έχει επίσης και μια κόρη 17 μηνών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Khan δέθηκε μέσα σε λίγες μέρες με την κόρη της Catherine. Έτσι, η μητέρα πίστεψε ότι μπορούσε να τους αφήσει να παίξουν μόνοι στην αυλή. Την τέταρτη μέρα όμως από τότε που είχαν υιοθετήσει τον Khan, η Catherine παρατήρησε μια παράξενη συμπεριφορά.

Ειδικότερα, ο σκύλος φαινόταν να σπρώχνει και να σκουντάει το κοριτσάκι στο γρασίδι. Ξαφνικά, φάνηκε λες και ο Khan δάγκωσε το μωρό, το άρπαξε και το πέταξε δίπλα. Η Catherine τρομοκρατήθηκε και σκέφτηκε ότι ο σκύλος είχε αρχίσει να γίνεται βίαιος.

Η ίδια έτρεξε γρήγορα προς το μέρος τους, ώστε να υπερασπιστεί την κόρη της. Ωστόσο, εξεπλάγη όταν ο σκύλος άφησε το κορίτσι μόνο του και έτρεξε πίσω προς το μέρος όπου έπαιζαν. Η μητέρα γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ο Khan προστάτευε το κοριτσάκι από ένα δηλητηριώδες φίδι που είχε μπει στην αυλή.

Το σκυλάκι φώναξε από το δάγκωμα του φιδιού. Μόλις το έδιωξε, κατέρρευσε. Ευτυχώς, η Catherine κατάφερε να τον μεταφέρει στον κτηνίατρο και να τον σώσει.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: