Σκυλιά κατασπάραξαν 9χρονο στις Σέρρες – Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του τραυματισμένου παιδιού

Στο νοσοκομείο των Σερρών νοσηλεύεται ο 9χρονος που δέχτηκε επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας «κάνε κόρσο», έξω από την πόλη των Σερρών, την Πέμπτη.

Οι φωτογραφίες του μικρού μέσα από το νοσοκομείο που δημοσιεύτηκαν από το infoserres.com αποτυπώνουν την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τα σκυλιά. Τα τραύματα στα πόδια του παιδιού είναι ιδιαίτερα σοβαρά και από τύχη το παιδί γλύτωσε τα χειρότερα.

Το αγόρι έχει δαγκωματιές κυρίως στη γάμπα και στον μηρό, ενώ βαθύτερα είναι τα τραύματα στο κεφάλι. Από τα δόντια των σκύλων, το παιδί γλίτωσε χάρη στη μαμά του, η οποία το άκουσε από το μπαλκόνι, να καλεί σε βοήθεια.

Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας

Η μαρτυρία της μητέρας του παιδιού, που δέχτηκε την επίθεση από σκύλους, λίγο πριν μπει στην αυλή του σπιτιού του είναι συγκλονιστική.

«Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Και του λέει ο γιος του “μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου”. Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν. Κι αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά.

Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου» λέει η μητέρα του 9χρονου στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Το παιδί είναι πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά» καταλήγει η μητέρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έπεσε στον δρόμο και οι σκύλοι τον δάγκωναν σε όλο του το κορμί.

Πατέρας 9χρονου: Ένα χρόνο έκανα παράπονα στον γείτονα για τα σκυλιά

“Ο μικρός είναι στο νοσοκομείο”, είπε ο πατέρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σημείωσε πως οι γιατροί κρατούν ανοιχτές τις πληγές του φοβούμενοι μολύνσεις ακόμη και λύσσα. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η υγεία του παιδιού βαίνει καλώς.

Παράλληλα, ο ίδιος κατήγγειλε πως εδώ και έναν χρόνο κάνει παράπονα στον γείτονά του για τα σκυλιά.

«Τα σκυλιά τα έβγαζε βόλτα λυμένα, έναν χρόνο του έκανα παράπονα».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: