Σκουρλέτης: Μέτωπο πολιτικής απομόνωσης των ακραίων φωνών στο προσφυγικό

Την ανάγκη άμεσης διαχείρισης του προσφυγικού με σεβασμό στις διεθνείς Συνθήκες, σε συνδυασμό με την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διαμόρφωση συμμαχιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επισήμανε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μέσω τηλεοπτικών του δηλώσεων.

Για τη δίκη της Χρυσής Αυγής τόνισε μέσω του Alpha ότι πρέπει να είναι παραδειγματική η τιμωρία των ενόχων.

Επίσης, εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεση του κόμματός του με τις αντιδράσεις απέναντι στους πρόσφυγες και σημείωσε ότι «πρέπει να υπάρξει ένα μέτωπο πολιτικής απομόνωσης αυτών των ακραίων φωνών, αλλά και διαπαιδαγώγησης σε μια ορθή αντίληψη».

Ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε ότι η κυβέρνηση ήρθε αντιμέτωπη με τον προεκλογικό εαυτό της, για να προσθέσει ότι φάνηκε πως «το μεταναστευτικό ζήτημα, το προσφυγικό ζήτημα, έχει άλλες αιτίες, γεωστρατηγικές».

Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, χαρακτήρισε λάθος της κυβέρνησης «που προσπαθεί να εντάξει στον ελληνοτουρκικό διάλογο το θέμα της αντιμετώπισης του προσφυγικού». Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Δεν είναι ένα θέμα που αφορά εμάς και την Τουρκία. Είναι υπερεθνικό, ένα παγκόσμιο πρόβλημα».

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: