Σκοτώθηκε 14χρονος αναβάτης μοτοσυκλέτας στο European Talent Cup

Σοκ στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κατά τη διάρκεια του European Talent Cup στο Αλκανίθ της Ισπανίας ο 14χρονος Ισπανός αναβάτης Ούγκο Μιγιάν σκοτώθηκε 13 γύρους πριν την καρό σημαία.

Ο νεαρός από την πτώση του δεν έπαθε κάτι. Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την πίστα. Όπως για κακή του τύχη ένας άλλος αναβάτης έπεσε πάνω του. Την χτύπησε στην πλάτη και το λαιμό. Ο θάνατός του 14χρονου ήταν ακαριαίος.

Η κόκκινη σημαία ανέβηκε αμέσως, ο αγώνας διακόπηκε και ο Μιγιάν, αφού του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Η “La Cuna de Campeones”, όπου έκανε μαθήματα ο Μιγιάν, έσπευσε να δηλώσει: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια, τους φίλους και τα μέλη της ομάδας του μετά από αυτό το τραγικό γεγονός. Μακάρι ν’ αναπαυθεί εν ειρήνη».

Η Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (FIM) στην ανακοίνωσή της ανέφερε: «Μετά από ένα σοβαρό δυστύχημα στη διάρκεια του European Talent Cup, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσουμε τον θάνατο του οδηγού Ούγκο Μιγιάν».

Είναι ο δεύτερος θάνατος σε πίστα μέσα στο 2021.Τον περασμένο Μάιο ο 19χρονος Ελβετός αναβάτης, Τζέισον Ντιπασκέ, άφησε την τελευταία πνοή του μετά το τραγικό δυστύχημα στο ιταλικό γκραν πρι του Moto 3.

Σκοτώθηκε 14χρονος αναβάτης μοτοσυκλέτας στο European Talent Cup gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: