Σκότωσε τον γαμπρό τη μέρα του γάμου και τον τεμάχισε σε 200 κομμάτια

Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στην Ινδία, καθώς σύμφωνα με τις αρχές, ένας 48χρονος σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στην αποχέτευση τον κολλητό του ο οποίος ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Το ειδεχθές έγκλημα συνέβη στη Μουμπάι.

Την ημέρα του γάμου του ο 58χρονος Ganesh Kolhadkar τσακώθηκε με τον φίλο του Pintu Sharma ο οποίος επέμενε πως η αρκετά νεότερη γυναίκα που θα παντρευόταν αργά ή γρήγορα θα τον απατούσε.

Πάνω στον καβγά ο 42χρονος Sharma έσπρωξε τον γαμπρό που προσγειώθηκε άτσαλα στο πάτωμα και χτύπησε θανάσιμα. Τότε, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, πανικοβλήθηκε και αποφάσισε να εξαφανίσει τα ίχνη του φίλου του. Άρπαξε ένα σιδεροπρίονο και τον κατακρεούργησε. Η διαδικασία, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, διήρκεσε πέντε ώρες, με τον 42χρονο να διαμελίζει τον γαμπρό σε σχεδόν 200 κομμάτια.

Τα πιο μικρά από αυτά τα πέταξε στην τουαλέτα του θύματος με αποτέλεσμα να βουλώσει το αποχετευτικό δίκτυο, ενώ τα μεγαλύτερα τα έριξε στα σκουπίδια.

Άνθρωποι της καθαριότητας εντόπισαν ανθρώπινα υπολείμματα προσπαθώντας να ξεβουλώσουν την αποχέτευση και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής, Jayant Bajbale ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ πως εντοπίστηκαν περισσότερα από 30 κιλά ανθρώπινης σάρκας από τον σηπτικό βόθρο του κτηρίου και το αποχετευτικό δίκτυο, τα οποία στάλθηκαν στα εργαστήρια για εξέταση. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του Sharma.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: