Σκότωσε τον 5χρονο γιο του και άφησε ένα φριχτό μήνυμα με το αίμα του

Σοκάρουν τα στοιχεία της άγριας δολοφονίας ενός 5χρονου παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα και στη συνέχεια της μητέρα του.

Ο άνδρας ύποπτος για παιδοφιλία σκότωσε τον γιο και στη συνέχεια έγραψε με το αίμα του: «εγώ σου έδωσα τη ζωή, εγώ θα σου την πάρω πίσω».

Ο 34χρονος από τη Ρωσία σκότωσε και τη γυναίκα του, όταν εκείνη διαπίστωσε ότι βίαζε τον γιο τους και τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία.  Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, έγραψε με το δικό της αίμα: Ιούδας.

Ο άνδρας μαχαίρωσε τον γιο του τουλάχιστον 62 φορές, με μαχαίρι και κατσαβίδι, σύμφωνα με αξιωματούχους της Μόσχας και ομολόγησε ότι είχε κακοποιήσει σeξουαλικά το αγόρι.

Αφού σκότωσε και γυναίκα του, έκανε και μία αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει στη Μόσχα από την Κριμαία.

H 29χρονη γυναίκα φαίνεται ότι πάλεψε για τη ζωή της κάτι που μαρτυρούν τα πολλά σημάδια και γρατσουνιές πάνω στον δράστη.

Ο 34χρονος, που είναι άνεργος γιος γνωστού συγγραφέα από την Κριμαία, συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Μόσχας.

Τώρα είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 20 ετών, αν καταδικαστεί για τα δύο εγκλήματα που φέρεται ότι ομολόγησε.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: