Σκληρή επίθεση Ψαριανού στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή επίθεση Ψαριανού στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή επίθεση Ψαριανού στον ΣΥΡΙΖΑ Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ανεξάρτητος Δημοκρατικός Βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός χαρακτηρίζοντας άθλια και χυδαία τα όσα δηλώνουν στελέχη του περί αργυρώνητων βουλευτών ενόψει της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας.

Όλοι όσοι λένε για χρηματισμό και αποστάτες ας κοιτάξουν καλύτερα στους καθρέφτες τους γιατί δεν είναι όλοι για τα φράγκα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχουν και καμιά δεκαριά αποστάτες που πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί αποστάτες είναι και αυτοί που πάνε στους 120 και χρηματίζονται, συνέχισε ο κ. Ψαριανός ενώ όταν οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον κάλεσαν να πει ονόματα, τους απάντησε ότι αύριο θα τα δώσει γραπτά.

Ο κ. Ψαριανός υπεραμύνθηκε της πρωτοβουλίας των οκτώ βουλευτών που μαζί με τον ίδιο, συνυπογράφουν το κείμενο για εθνική συνεννόηση σε τρία πολιτικά ζητήματα, εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και έναρξη της διαδικασίας για συνταγματική αναθεώρηση από την παρούσα Βουλή και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για εθνικές εκλογές εντός του 2015, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν και άλλοι 30 βουλευτές ακόμα που ήθελαν να βάλουν την υπογραφή τους ωστόσο, όπως είπε, δεν τόλμησαν γιατί τους τράβηξε από το μανίκι το κόμμα τους.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: