Σκαρφάλωσε στον τοίχο της φυλακής για να δει την πρώην του

Ένας ερωτοχτυπημένος έφηβος στη Γερμανία ξεπέρασε τον ήρωα του Σαίξπηρ Ρωμαίο, ανεβαίνοντας σε τοίχο φυλακής ύψους 4 μέτρων και σκαρφαλώνοντας για να δει την πρώην φιλενάδα του μέσα από το παράθυρο με τα κάγκελα.

Ο 18χρονος όμως αρνήθηκε να κατέβει και η πυροσβεστική χρησιμοποίησε σκάλα για να τον σώσει.

Όπως αναφέρει το BBC, το περιστατικό σημειώθηκε στη βόρεια Γερμανία. Τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι η πρώην κοπέλα του, η οποία επίσης είναι 18 ετών, τον είχε χωρίσει λίγο πριν την «εισβολή» του στη φυλακή.

Ο νεαρός ήταν μισόγυμνος, προφανώς για να αποφύγει να πιαστούν τα ρούχα του στο αγκαθωτό σύρμα. Ο 18χρονος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει δίωξη για την ενέργειά του.

Ένας εκπρόσωπος της φυλακής ανηλίκων στην πόλη Vechta της Κάτω Σαξονίας ανέφερε ότι ο νέος ήταν απελπισμένος να πείσει την πρώην του να αλλάξει γνώμη. Κατάφερε να φτάσει μέχρι το παράθυρο του πρώτου ορόφου.

Εκμεταλλεύτηκε μία λάμπα του δρόμου για να ανέβει στον τοίχο, οπότε οι Αρχές έχουν τώρα τοποθετήσει σε αυτήν αγκαθωτό σύρμα.

Δεν είναι σαφές γιατί ο νεαρός δεν κανόνισε μία απλή επίσκεψη στη φυλακή αντί να σκαρφαλώσει στον εξωτερικό τοίχο.

Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει δοθεί για το αγόρι ή για την κοπέλα που προσπάθησε να συναντήσει και είναι άγνωστο αν η προσπάθειά του στέφθηκε με επιτυχία.

Φωτογραφία αρχείου

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: