Σκάνδαλο στα καλλιστεία για την Μις ΗΠΑ, λένε ότι ήταν στημένο: «Μας εξευτέλισαν»

Οσμή σκανδάλου στα φετινά καλλιστεία για την Μις ΗΠΑ. «Ταπεινωμένες» διαγωνιζόμενες ισχυρίζονται ότι τα φετινά καλλιστεία στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν «στημένα» και η νικήτρια του διαγωνισμού, η Μις Τέξας R’Bonney Gabriel, ήταν «συμφωνημένο» να βγει πρώτη.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο TikTok και έχουν ανεβάσει άλλες διαγωνιζόμενες λένε πως δεν τους δόθηκε «δίκαιη ευκαιρία» να δείξουν τα προσόντα τους στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Η Μις Μοντάνα Heather Lee O’Keefe πυροδότησε τις φήμες περί στημένου διαγωνισμού.

«Οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες Miss USA αισθάνονται πολύ έντονα ότι υπήρξε εύνοια προς τη Miss Texas USA και έχουμε τα στοιχεία για να το αποδείξουμε», υποστήριξε η O’Keefe σε ένα βίντεο στο TikTok με πάνω από 29.000 προβολές.

@heatherleeokeefe

Replying to @dridge97

♬ original sound — Heather Lee O’Keefe, J.D.

Η Μις Νέα Υόρκη Heather Nunez έγραψε στα Instagram Stories του προσωπικού της λογαριασμού ότι «ταπεινώθηκε» καθώς όπως είπε πίστευε πως θα δινόταν σε όλες τις διαγωνιζόμενες μια «δίκαιη ευκαιρία».

«Έχω χάσει τα λόγια μου», έγραψε. «Έτσι όπως μπήκα σε αυτά τα καλλιστεία και έδωσα όλη μου την καρδιά και την ψυχή… Ταπεινωθήκαμε, νομίζοντας ότι μπήκαμε σε κάτι με δίκαιες ευκαιρίες».

Η Nunez δήλωσε ότι «δεν είναι εδώ για να πει μια λυπητερή ιστορία» και είπε ότι οι άνθρωποι «δεν χρειάζεται να πιστεύουν αυτά που λέμε».

«Ο μόνος λόγος που μιλάω είναι για να αποτρέψω μελλοντικές διαγωνιζόμενες να νιώσουν όπως εγώ», έγραψε. «Για όλα τα κοριτσάκια που παρακολουθούν τη Μις ΗΠΑ με τα ίδια όνειρα που είχα κι εγώ να δουλέψω σκληρά για να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Αξίζετε μια δίκαιη ευκαιρία».


Η Miss USA και η Gabriel δεν έχουν κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

Πώς ξεκίνησε το σούσουρο για στημένα καλλιστεία
Οι εικασίες οργίασαν μόλις στέφθηκε η Γκάμπριελ και τα άλλα 50 κορίτσια αποχώρησαν γρήγορα από τη σκηνή, όπως φάνηκε στην τηλεοπτική μετάδοση. Συνήθως κατά τη διάρκεια της στέψης τα κορίτσια παραμένουν στη σκηνή.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: