Σίτες μπαλκονόπορτας: 5 κορυφαίες επιλογές για απόλυτη προστασία από τα έντομα

Μύγα σε τσίμπησε; Ή μήπως σκνίπα ή κουνούπι; Όποια και αν είναι η… πανίδα των ουρανών της πόλης σου, το πιθανότερο είναι πως δεν τρέφεις και τα πιο θετικά συναισθήματα απέναντί της. Μήπως, λοιπόν, είναι καιρός να τα αφήσεις μια και καλή εκτός σπιτιού;

Όπως ξέρεις, η καλύτερη λύση για #GreekSummer χωρίς φαγούρα, είναι η τοποθέτηση σίτας σε μπαλκονόπορτες και παράθυρα -με την οποία, παρεμπιπτόντως, θα κλειδώσεις έξω από το σπίτι και σημαντικές ποσότητες σκόνης. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις, είναι πόσο εύκολα και οικονομικά μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Στο SHOPFLIX.gr μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από σίτες μπαλκονόπορτας και παράθυρων, ανάλογα με το budget, τις ανάγκες σου, αλλά και τον τρόπο τοποθέτησης που σε βολεύει. Όποια και αν επιλέξεις, θα είναι άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία, ώστε να μην χρειαστεί να ανέχεσαι για πολύ καιρό ακόμη τη βραδινή συντροφιά των εντόμων.

Αφού καταλήξεις στις ιδανικές σίτες για το σπίτι σου, μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στις υπόλοιπες κατηγορίες και προϊόντα του SHOPFLIX.gr. Οι εκπτώσεις στην πλατφόρμα συνεχίζονται για όλο το καλοκαίρι, φτάνοντας ακόμη και το 80%. Πάμε να δούμε ορισμένες από τις καλύτερες λύσεις;

Σίτα Μπαλκονόπορτας με Αλουμινένιο Πλαίσιο Γκρι 140x230cm

Με κατασκευή από αλουμίνιο, fiberglass και υψηλής ποιότητας νάυλον, είναι σχεδιασμένη για να αντέχει στα δύσκολα και να κρατά τα πάντα εκτός.


Το γκρι πλαίσιο αλουμινίου ταιριάζει στην πόρτα οποιουδήποτε σπιτιού, η ψιλή σίτα λειτουργεί ως αξιόπιστος φύλακας και η εύκολη τοποθέτηση σού επιτρέπει να την εγκαταστήσεις στο σπίτι χωρίς βοήθεια.

Αγόρασέ τη από 89,95€.

Σίτα Παραθύρου Λευκή Μαγνητική 120x120cm

Ψάχνεις κάτι ακόμη πιο οικονομικό; Τι θα έλεγες για ένα λεπτό δικτυωτό πλέγμα που μπορείς να τοποθετήσεις μόνος σου μέσα σε λίγες εύκολες κινήσεις, χωρίς να χρειαστείς καν εργαλεία;


Η συγκεκριμένη σίτα παραθύρου είναι εξοπλισμένη με μαγνήτες, χάρη στους οποίους όχι μόνο ανοίγει εύκολα όταν χρειαστεί, αλλά και κλείνει αυτόματα.

Αγόρασέ τη από 8,40€.

Σίτα Παραθύρου Κάθετης Κίνησης Χωρίς Φρένο σε Λευκό Χρώμα 125x160cm

Αποτελεσματική, σταθερή και ταυτόχρονα ευκίνητη, η σίτα παραθύρου κάθετης κίνησης ανήκει σίγουρα στις κορυφαίες λύσεις της λίστας.


Αποτελείται από υλικό PVC υψηλής ποιότητας σε κομψό λευκό χρώμα, ανοίγει εύκολα και είναι κατάλληλη για κάθε παράθυρο, αποτρέποντας τους απρόσκλητους επισκέπτες.

Αγόρασέ τη από 34,95€.

Σίτα TnS 32-950-0318 Πόρτας Μαγνητική 215x100cm Μαύρη

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μιας σίτας μπαλκονόπορτας σε στυλ κουρτίνας, είναι – προφανώς – το πολύ χαμηλό κόστος της, που την καθιστά ιδανική λύση, ακόμη και αν προγραμματίζεις να εγκαταστήσεις σταθερές σίτες «από του χρόνου».


Αν κλείνει με ασφάλεια, όπως η συγκεκριμένη που διαθέτει 12 πανίσχυρους μαγνήτες, δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεσαι και πολλά περισσότερα. Τον χειμώνα, όταν τα κουνούπια επιτέλους μας εγκαταλείψουν, μπορείς να την αφαιρέσεις και να τη διπλώσεις εύκολα.

Αγόρασέ τη από 2,99€.

Σίτα Παραθύρου από Αλουμίνιο 150x130cm Insect Screen Window

Τίποτα δεν θα μπορέσει να διαπεράσει αυτό το πλέγμα, που δεν απαιτεί βίδες και τρυπάνια για την τοποθέτησή του – και αφαιρείται εξίσου εύκολα.


Κατασκευασμένη από υλικό με μικρές οπές, η σίτα παραθύρου από αλουμίνιο αφήνει τον αέρα να περάσει στον χώρο, κρατώντας τις μύγες και τα κουνούπια μακριά, ενώ ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο και αισθητική.

Αγόρασέ τη από 32,95€.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: