Σίσσυ Χρηστίδου: Δείχνει για Πρώτη φορά το Πρόσωπο του γιου της

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια περήφανη μαμά κουκουβάγια, όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε που νιώθουν χαρά με τα κατορθώματα των γιων της. Αυτό το έχει πει και η ίδια πολλάκις σε συνεντεύξεις της, ωστόσο χθες και για ακόμη μια φορά το απέδειξε όχι μόνο μέσα από τη φωτογραφία του γιου της «Μάικ» όπως χαϊδευτικά τον φωνάζουν, αλλά και από το μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία της.

«Του goalkeeper η μάνα. Η μόνη μάνα που εύχεται..: «Αχ! Ας μην μπει! Ας μην μπει!!!» #soccermom», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον 5χρονο γιο της να περιμένει στο τέρμα του αγώνα, φορώντας τα ρούχα της ποδοσφαιρικής ομάδας όπου συμμετέχει!

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους περισσότερους να αναφέρονται στο πόσο γλυκό και όμορφο, είναι το αγόρι της.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Σίσσυ Χρηστίδου, δημοσιεύει ολόκληρη φωτογραφία του γιου της. Η ίδια είναι αρκετά προστατευτική με τα παιδιά της, για αυτό και μας εξέπληξε (ευχάριστα) με αυτή τη δημοσίευσή της.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν ακόμη έναν γιο, τον 10χρονο Φίλιππο – Ραφαήλ.

Δείτε και εσείς τον Μιχαήλ – Άγγελο:

Πηγή: mothersblog.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: