Σίσσυ Χρηστίδου: 5 φορές που απέδειξε ότι το ολόσωμο είναι πιο σeξι από το μπικίνι

Σίσσυ Χρηστίδου: 5 φορές που απέδειξε ότι το ολόσωμο είναι πιο σeξι από το μπικίνι

Τα μπάνια στη θάλασσα -ή στην πισίνα- είναι για πειραματισμούς!

Όσον αφορά στην έμπνευση, ευτυχώς, οι celebrities φροντίζουν να προμηθεύουν το κοινό τους με πολλές φωτογραφίες. Οι λογαριασμοί τους στο Instagram, πέρα από τις ενημερώσεις σχετικά με τα προσωπικά τους, είναι γεμάτοι με looks που υιοθετούν και που εύκολα μπορεί να αντιγράψει μία γυναίκα που θέλει να πειραματιστεί.

Το στυλ της Σίσσυς

Το στυλ της Σίσσυς Χρηστίδου, τουλάχιστον, επιτρέπει όλα τα παραπάνω με μεγάλη ευκολία. Πρόκειται για μία γυναίκα που θέλει να νιώθει άνετα στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Η Ιωάννα Μαλέσκου υιοθέτησε το μεγαλύτερο denim trend της σεζόν

Της αρέσει να κολακεύει τις αναλογίες της -και σε ποια δεν αρέσει, άλλωστε;-. Φροντίζει για αυτόν τον λόγο να επιλέγει σχέδια που στενεύουν στη μέση δίνοντας ως τελικό αποτέλεσμα μία γοητευτική hourglass φιγούρα.

Ακόμα και όταν έρχεται το καλοκαίρι, τα κριτήρια επιλογής των summer και beach εμφανίσεών της είναι αντίστοιχα. Προτιμάει τα κλασικά σχέδια και σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει την αγάπη της για το μαύρο είτε πρόκειται για ρούχα είτε για μαγιό.

Τα ολόσωμα είναι η αδυναμία της

Ειδικά σε αυτό το τελευταίο κομμάτι, η παρουσιάστρια έχει μία πολύ σαφή προτίμηση.


Μαρία Σάκκαρη: 7 φορές που απέδειξε ότι είναι queen του athleisure style

Σίγουρα τα μπικίνι ήταν, είναι και θα είναι στη μόδα ως η safe και πιο sexy επιλογή, όμως, αν έχεις βρει το σωστό ολόσωμο μαγιό, αυτό μπορεί να ξεπεράσει κάθε μπικίνι. Αν δεν έχεις πειστεί, οι φωτογραφίες της Σίσσυς στην παρακάτω gallery θα το καταφέρουν σίγουρα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: