Single Life! Τι είναι αυτό που μας «χαλάει» περισσότερο όταν δεν έχουμε σχέση;

1. Οι ταίνιες και τα τραγούδια που μιλούν για αγάπη. Δεν έχεις κανέναν να σκεφτείς βλέποντας τη σκηνή με το παθιασμένο φιλί, ούτε κάποιον να του αφιερώσεις εκείνο το τραγούδι που μιλάει για έρωτα, πάθος και τα σχετικά. Μέχρι να βρεις αγόρι, μπορείς να τα αφιερώνεις όλα στον Bradley Cooper, στον δανείζω άμα λάχει.

 

2. Ζευγαροέξοδοι, επέτειοι, αρραβώνες, γάμοι. Σαν μια θηλιά που ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά μέχρι να σε πνίξει η άτιμη. Βαρέθηκα τις εξόδους με τα ζευγάρια στις single φάσεις της ζωής μου, που όλες κάθονταν δίπλα στο αγόρι τους, θα φιλιόντουσαν που και που, θα ήταν αγκαλιά, θα μοιράζονταν και το σαλατικό τους και όλα τέλεια. Εγώ το πολύ πολύ να έτρωγα μια πιατάρα μόνη μου, να γυρνούσα πάλι μόνη μου σπίτι, να χάζευα στο κινητό όσο οι άλλοι σαλιάριζαν και να έπαιζα νευρικά με τα μαλλιά μου σε κάθε αγκαλιά τους. Τα ζευγάρια είναι πολλά, είναι απειλητικά και ζουν ανάμεσα μας, ν’ αγιάσεις δεν μπορείς.

3. Λίιιιγο τα social media. Έχεις την καθεμία εκεί πέρα να σελφάρει με το αγόρι της, να φιλιούνται, να ανεβάζει με καμάρι τα δώρα που της πήρε, να γεμίζει σάλια όλο το instagram. Από τη μία την κοροϊδεύεις, από την άλλη θα ήθελες να είσαι και λίγο στη θέση της — κι ας μην τα ζούσες όλα τόσο διαδικτυακά, αλλά να τα ζούσες.

4. Η μαμά σου που πάει να σε ψαρέψει στην πρώτη ευκαιρία. Θέλει να ξέρει ότι είσαι σε καλά χέρια όταν βγαίνεις, ότι είσαι καλά στα συναισθηματικά σου, ότι έχεις βρει ένα καλό παιδί για να σοβαρευτείς — τι λες ρε μάνα! Ρωτάει τις φίλες σου μήπως τρέχει τίποτα που δεν της λες και θυμάται όλο τα αγόρια που σου άρεσαν από το νηπιαγωγείο και μετά τύπου » Καλέ ο Γιωργάκης τι να κάνει; Που να χάθηκε αυτό το παιδί! Σ’ αυτά τα facebook που μιλάτε δεν τον έχεις βρει;».

 

* Φυσικά και δεν είναι με σειρά προτεραιότητας!

Αχ single κορίτσια εκεί έξω, κρατάτε γερά!

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: